Van Gils Parfums trakteert

Dit najaar organiseert Van Gils Parfums een leuke actie voor mannen, waarbij het merk onder andere een Formule 1 weekend in Istanbul weg geeft!

De actie werkt als volgt: bij aankoop van een Van Gils PUUR Eau de Toilette of After Shave ontvangt de koper een persoonlijke actiecode waarmee hij kans maakt op één van de mooie prijzen.

Ook nog: antislipcursus of cadeaupakket
Naast een Formule 1 weekend in Istanbul – waarbij je samen met een vriend een training en een Grand Prix bijwoont, geniet van een heerlijk diner en los gaat in het nachtleven van Instanbul – verloot Van Gils aanvullend nog een antislip cursus en een Van Gils PUUR pakket ter waarde van € 200,-. De actiecode dient ingevoerd te worden op de speciale website: http://www.vangilsparfums.com/formule1/ De actie loopt tot januari 2011.

Essentie van mannelijkheid
Van Gils PUUR is een stoer en verleidelijk parfum dat op sublieme wijze de essentie van mannelijkheid weet te vertalen. PUUR combineert een vleugje citrus en aromaten met essentiële houten en musken. De zuiverheid en subtiele balans van deze ingrediënten stralen pure stijl en verfijning uit; het is dan ook niet verwonderlijk dat tv-presentator en ondernemer Winston Gerschtanowitz zich als ambassadeur aan Van Gils Parfums verbonden heeft. Van Gils PUUR is verkrijgbaar bij parfumerieën en drogisterijen.

www.vangilsparfums.com

Lees ook:Valentijnsactie: Maak kans op een Van Gils Aura by Night pakket voor jou en hem
Lees ook:Gun hem ‘Between Sheets’ en geniet er zelf ook van!
Lees ook:Voor elke papa een parfum !
Lees ook:Basic Instinct is back…
Lees ook:Winston’s choice…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>