Voor elke papa een parfum !

gilsjeHis Aura by Night, Strictly for Men, Puur, Between Sheets: elke vader zijn eigen geur.

His Aura by Night
Van Gils Aura by Night is geïnspireerd door het bruisende Ibiza en staat voor zinderend verlangen. De geur zijn intens en sensueel. De flacon geeft de kleuren weer van een zomerse zonsondergang, terwijl Aura van de nacht ontluikt. Van Gils His Aura by Night is veelzijdig en sexy. De kruidige top noot met vers fruit spreekt aan vanaf de eerste vleug. Stap voor stap openbaart de geur haar diepste geheimen; de zinderende aromaten, de warme houten en de hartstochtelijke musk geuren.

Strictly for Men
De klassieker ‘Strictly for Men’ is hét parfum voor de charismatische en zelfverzekerde man. Deze zeer succesvolle, kruidige en uiterst mannelijke geur is ongewijzigd gebleven terwijl de flacon en de verpakking een re-styling hebben ondergaan waarmee het een ware design klassieker is geworden. Ieder parfum is opgebouwd uit een top-, midden- en basisnoot; de topnoot ruik je direct, daarna komt de geur van de middennoot naar voren en uiteindelijk blijft de geur van de basisnoot over. Dit parfum behoort tot de ‘fragrance family’ aromatic en spicy. Verkrijgbaar in Eau de Toilette, After Shave, Deodorant, Body Wash en Moisturiser.

Puur
Met de nieuwste lijn puur vertaalt Van Gils de essentie van een man naar een verleidelijk parfum; onweerstaanbare aantrekkingskracht en een hint van mysterie. Een combinatie van essentiële houten, muskgeuren en een vleugje citrus vormen de basis van dit intens sexy en mannelijke parfum. Niet alleen de zuiverheid en subtiele balans van deze ingrediënten, maar ook de glazen flacon draagt bij aan de pure en verfijnde uitstraling van de parfumlijn. Naast een Eau de Toilette bestaat de Puurlijn uit verschillende verzorgingsproducten met hoogwaardige ingrediënten voor extra verzorging van de huid. zoals Shower Cream, Face Wash, Skin Moisturiser, Deo Stick en Anti-Perspirant Deo Spray.

Between Sheets
In het parfum Between Sheets zijn mannelijkheid en sensualiteit samengebracht. Between Sheets is vooral een aantrekkelijk parfum voor mannen die houden van een frisse en kruidige geur. Een parfum is opgebouwd uit een combinatie van geuren van verschillende ingrediënten en kent verschillende fases. Between Sheets opent met een frisse combinatie van limoen, grapefruit, mandarijn en groene hars. Het parfum ontwikkelt zich snel waarbij de ingrediënten basilicum en lavendel de boventoon voeren. Stap voor stap openbaart de geur haar diepste geheimen met sensuele ingrediënten als warme houten, vanille en tonkabonen. Vorig jaar is de bekende parfumlijn in een nieuw jasje gestoken. De verpakkingen van alle Between Sheets producten hebben een strakker design gekregen, waarbij met name de parfumflacon veranderd is. De flacon heeft een gedistingeerde gematteerde look gekregen. Bovendien is de dop afgewerkt met het nieuwe Van Gils icoon en met metaal verstevigd voor een chiquere uitstraling. De parfumlijn bestaat uit een Eau de Toilette, After Shave, Bath & Shower Gel, Deodorant Stick en Deodorant Spray.
___________________________________________________________

Lees ook:Gun hem ‘Between Sheets’ en geniet er zelf ook van!
Lees ook:Aura: for Her, for Him and by Night
Lees ook:Verleidelijk voor hem Van Gils Limited Edition
Lees ook:Valentijnsactie: Maak kans op een Van Gils Aura by Night pakket voor jou en hem
Lees ook:Basic Instinct is back…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>