Valentijnsactie: Maak kans op een Van Gils Aura by Night pakket voor jou en hem

aura by night duo (2)

Het is bijna Valentijnsdag. Op die dag vertellen we elkaar hoeveel we van elkaar houden. Als het even kan, geven we onze geliefde ook een kaart of een cadeautje. In samenwerking met Van Gils mag Beauty Blog 3 fantastische  Aura by Night  geschenksets onder jullie verloten. De pakketten bestaan uit een Eau de Toilette 30ml Her Aura by Night voor vrouwen en een Eau de Toilette 30ml His Aura by Night voor mannen. Twee waanzinnige geuren die jullie ‘love life’ nog aangenamer zullen maken!

Van Gils Aura by Night is geïnspireerd door het bruisende Ibiza en staat voor zinderend verlangen. De dames- en herengeur zijn intens en sensueel. De flacons geven de kleuren weer van een zomerse zonsondergang, terwijl Aura van de nacht ontuikt.

Van Gils Her Aura by Night is de essentie van een verleiding.
Dit sensuele parfum opent met een zoet, bijna onschuldig mengsel, van verse vruchten, kandij suiker en exotische bloemen. Het parfum ontwikkelt zich snel tot een intens sexy geur met ingrediënten zoals patchouli, sandelhout, vanille en musk.

Van Gils His Aura by Night is veelzijdig en sexy
De kruidige top noot met vers fruit spreekt aan vanaf de eerste vleug. Stap voor stap openbaart de geur haar diepste geheimen; de zinderende aromaten, de warme houten en de hartstochtelijke musken.

De kleuren van zowel de fles als de verpakking zijn geïnspireerd door een warme zomerse zonsondergang. His en Her Aura by Night zorgen samen voor een magische verschijning. Het kleurverloop sluit nauw aan bij de warme kleuren van een zonsondergang.

Website van Gils: www.vangilsparfums.com

Om kans te maken op een set voor jou en je lief, dien je mij te mailen welk eiland het inspiratiebron is geweest voor Aura by Night voor hem en haar. Je kunt je mailtje sturen naar: [email protected]

De aktie loopt tot en met dinsdag 9 februari. Daarna worden de prijswinnaars op www.beauty.blog.nl gepubliceerd.

Adviesprijs van zo’n geschenkset bedraagt: € 62,-

Lees ook:Aura: for Her, for Him and by Night
Lees ook:Voor elke papa een parfum !
Lees ook:Gun hem ‘Between Sheets’ en geniet er zelf ook van!
Lees ook:Bekendmaking Prijswinnaars Valentijnsactie
Lees ook:Verleidelijk voor hem Van Gils Limited Edition

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>