Gun hem ‘Between Sheets’ en geniet er zelf ook van!

valentijnvangilssheetsHeb je al een cadeautje voor Valentijn voor je lief in gedachten? Between Sheets van Van Gils is heerlijk om hem te geven. En als hij lekker ruikt, heb je daar zelf ook plezier van!

Sinds de introductie zijn er wereldwijd al miljoenen producten verkocht van de parfumlijn waarin mannelijkheid en sensualiteit zijn samengebracht. Between Sheets is vooral een aantrekkelijk parfum voor mannen die houden van een frisse en kruidige geur. Een parfum is opgebouwd uit een combinatie van geuren van verschillende ingrediënten en kent verschillende fases. Between Sheets

opent met een frisse combinatie van limoen, grapefruit, mandarijn en groene hars. Het parfum ontwikkelt zich snel waarbij de ingrediënten basilicum en lavendel de boventoon voeren. Stap voor stap openbaart de geur haar diepste geheimen met sensuele ingrediënten als warme houten, vanille en tonkabonen.

Van Gils in Top 10

Between Sheets is samen met Strictly for Men al jarenlang het populairste mannenparfum van Van Gils. Het van oorsprong Nederlandse modemerk lanceerde in 1985 haar eerste parfum en heeft sindsdien meerdere succesvolle parfums voor mannen én vrouwen op de markt gebracht. Met maar liefst gemiddeld twee miljoen verkochte producten per jaar, waarvan bijna 200.000 stuks in ons land, staat Van Gils op de zesde plek in de Top 10 van meest verkochte parfummerken in Nederland.

Verkrijgbaarheid

Between Sheets is verkrijgbaar bij de meeste drogisterijen en parfumerieën. De parfumlijn bestaat uit een Eau de Toilette (100/50/30 ml), After Shave (100/50/30 ml), Bath & Shower Gel, Deodorant Stick en Deodorant Spray. De prijzen variëren van € 20,- tot € 47,-.

Over Van Gils Parfums

Van Gils Parfums – onderdeel van Koninklijke Sanders – staat al decennia garant voor stijlvolle en tijdloze geuren. Het is het enige (mannen)parfummerk van Nederlandse bodem. Het merk voert de bekende lijnen Strictly for Men, Between Sheets en VGV. In 2008 introduceerde Van Gils de jonge en mannelijke geur Puur Van Gils en werd de geurlijn Aura uitgebreid met Aura by Night, een verleidelijk parfum voor mannen én vrouwen. De parfums worden ontwikkeld en geproduceerd in Nederland en zijn verkrijgbaar bij drogisterijen en parfumerieën in binnen- en buitenland.

Website Van Gils Parfums: www.vangilsparfums.com

Lees ook:Basic Instinct is back…
Lees ook:Voor elke papa een parfum !
Lees ook:Winston’s choice…
Lees ook:Van Gils Parfums trakteert
Lees ook:Verleidelijk voor hem Van Gils Limited Edition

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>