Verleidelijk voor hem Van Gils Limited Edition

van gVan Gils Strictly for Men is het eerste en meest succesvolle parfum van Van Gils. Dit parfum is al sinds 1985 verkrijgbaar. Om het succes van Strictly for Men te vieren heeft Van Gils een speciale Limited Edition verpakking ontwikkeld. Deze Limited Edition is te combineren met de standaard 100ml Eau de Toilette refill.

 Geheim van verleidingskracht
Dit parfum is hét parfum voor de charismatische en zelfverzekerde man. Het succes van Van Gils ‘Limited Edition’ is vooral te

danken aan de karakteristieke, verleidelijke en uiterst mannelijke geur. ‘Limited Edition’ grijpt je aandacht met de frisheid van Citroen, Bergamot en Verbena. Deze topnoten verleiden je naar de diepere en intensere hartnoten van de geur en misschien wel het geheim tot de verleidingskracht van Van Gils: Tijm, Coriander en wat ook wel ‘the Queen of Spices’ wordt genoemd: Cardamom. De aroma’s van onder meer Ceder, Amber en Patchouli ronden het geheel af en maken de geur van Van Gils tot een kruidig en krachtig parfum.

 

Deze zeer succesvolle, kruidige en uiterst mannelijke geur is ongewijzigd gebleven, terwijl de flacon en de verpakking een re-styling hebben ondergaan waarmee het een ware design klassieker is geworden. De Limited Edtion bevat een 100ml Refill. Als deze op is, kun je het omhulsel makkelijk open maken om hem te vullen met een nieuw Refill.
Aluminium Limited Edition € 115,- (inclusief Refill t.w.v. € 61,00)

 

 

 

 

Productlijn
Binnen deze parfumlijn zijn verschillende producten beschikbaar:
- Eau de Toilette
- After Shave
- Bath & Shower Gel
- Deodorant
- Age Protect Moisturiser

Strictly for Men is een kruidige en uiterst mannelijke parfum, wat tot de ‘fragrance family’ aromatic en spicy behoort.

 

www.vangilsparfums.com

Lees ook:Winston’s choice…
Lees ook:Voor elke papa een parfum !
Lees ook:Gun hem ‘Between Sheets’ en geniet er zelf ook van!
Lees ook:Valentijnsactie: Maak kans op een Van Gils Aura by Night pakket voor jou en hem
Lees ook:Basic Instinct is back…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>