Pittig & speels: Absolute Woman

Absolute-Woman-key-visual-LR

Als je zou kunnen kiezen tussen lief of stout, wat zou je dan kiezen? Precies! Het leven is niet zwart-wit, het is één groot, veelkleurig pakket. Met bruno banani kunnen meiden met het hele spectrum spelen en dus lief en stout zijn. In februari 2015 laat bruno banani zien dat jij dat ook kan met de lancering van de nieuwe geur Absolute Woman. Een parfum die jou omtovert tot de ultieme #girlcrush.

Lief of stout? De Absolute Woman hoeft niet te kiezen. Zij kan in een paar seconden van een vrolijke, grappige  vrouw veranderen in supersensuele dame. Deze constante verrassing laat mannen in katzwijm achter. De manier waarop zij het ijs breekt, breekt alle bestaande regels! En het goede nieuws is dat je geen magie nodig hebt om een Absolute Woman te worden. Elke vrouw kan dat nu al. De spannende twist in het parfum onthult namelijk vanzelf het sexy innerlijk van de Absolute Woman…

Absolute Woman is een speelse, vrouwelijke geur die de twee facetten van elke ware #girlcrush laat zien: een verwachte aardige kant die gevolgd wordt door een onverwachte verleidelijke, stoute kant. De topnoot van sappige roze grapefruit creëert een heerlijk fruitige opening. Maar er is meer: pittige roze peperkorrels zorgen voor een onverwachte twist die de uitdagende kant van deze fruitige bloemengeur onthult. Een verrukkelijke finish van zoete amber en vanille benadrukt het brutale karakter van de geur. Probeer die pittige twist – je zult zien dat je verrast wordt door onverwachte elementen!

Duivelshoorntje

De flacon, die geïnspireerd is op bruno banani’s signature geur Woman, heeft de vorm van een duivelshoorntje. Dit keer in een vrolijke kleur die de roze grapefruit in het parfum weerspiegelt en die de temperatuur deze winter zeker zal laten stijgen… Het prachtige koraalrood en het kenmerkende scheve design zijn opvallend en gedurfd – not for everybody.

De parfums van bruno banani Absolute Woman zijn vanaf heden verkrijgbaar

Het assortiment*

ABSOLUTE WOMAN Eau de Toilette 20ML                               € 19,99

ABSOLUTE WOMAN Eau de Toilette 40ML                               € 31,39

ABSOLUTE WOMAN Eau de toilette 60ML                                € 36,99

ABSOLUTE WOMAN Eau de Parfum 40ML                               € 36,99

ABSOLUTE WOMAN BODY LOTION 150ML                             € 9,95

ABSOLUTE WOMAN SHOWER GEL 150ML                             € 9,95

ABSOLUTE WOMAN DEODORANT NATUREL SPRAY 75ML    € 12,00

*de uiteindelijke verkoopprijs wordt door de retailer bepaald

Lees ook:Voor vrouwelijke jagers: Bruno Banani Made for Women
Lees ook:Fall in love met de Absolute Man
Lees ook:‘Dangerous Woman’ best deodorant ever
Lees ook:Zes vrouwelijke wapens om HEM te verleiden
Lees ook:Hul je samen in Esprit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>