‘Dangerous Woman’ best deodorant ever

foto

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laatst waren we met een aantal beautyjournalisten/bloggers uitgenodigd voor een speciaal event rondom de parfumlijn ’Dangerous Woman’ van Bruno Banani in hotspot The Butcher in Amsterdam. Erg leuk, want we kregen een aantal workshops die te maken hebben met hetgeen wat de geur ‘Dangerous Woman’ wil uitstralen. Zo gingen we aan de slag met de manier waarop we ons aan mannen presenteren, kregen we ‘flirtles’  en werden er rollenspelen gespeeld met twee bijzonder knappe heren nl acteur/model Dirk Taat en model Dennis Buist.

Leuk bedacht en het thema past ontzettend goed bij de  opwindende, oriëntaalse bloemengeur. Bruno Banani’s Dangerous Woman lijn bestaat uit een eau de toilette, een deodorant, een bodylotion en een douchegel. In principe kun je je goddelijke lijf dus van top tot teen in deze verleidelijke/ sensuele geur hullen. Het is ook erg lekker voor jezelf om alles uit eenendezelfde lijn te gebruiken. En last but not least: de geur komt zo het beste tot zijn recht en wanneer jij weet dat je lekker ruikt, voel je je ook zelfverzekerder!

Deze zwoele geur belooft vrouwen het zelfvertrouwen te geven die zij nodig hebben om op de typische Bruno Banani manier te verleiden – om de man te krijgen die zij willen.

Deze unieke, sensuele geur is daarom de perfecte finishing touch voor een onvergetelijk avondje uit. Ze belooft je de mannen te winnen die je graag wilt hebben. Klinkt als ideaal toch? In ieder geval is het het proberen waard :)

Hoe is de geur opgebouwd?

Topnoten: zwarte bessen
Hartnoten: kokosmelk, bloemen
Basisnoten: heliotroop, gourmand noten, Vanille Absolute

Het parfum ruikt heel zomers dankzij de kokosmelk en als je hem ophebt krijg je inderdaad veel complimenten zowel van mannen als van vrouwen. Je moet hem durven dragen. Als je hem net opdoet, lijkt hij wat heftig, maar een paar minuten later ruikt hij echt zomers en sensueel. Zelf ben ik helemaal in extase van de deodorant uit deze lijn. Ik heb lang gezocht naar een deo waarbij je lekker lang lekker fris blijft ruiken en ik moet zeggen dat deze echt heel goed zijn werk doet. Als ik werk vragen collega’s me ook: Heb je Bruno Banani op? Dan is het dus de deodorant waardoor ik zo lekker ruik.

De prijzen liggen om en nabij de 9,50 en 16,95 euro (voor een 20 ml eau de toilette), het is ook een beetje afhankelijk van waar je het koopt. Online bij Douglas zijn de prijzen heel goed te doen.

Lees ook:Voor vrouwelijke jagers: Bruno Banani Made for Women
Lees ook:Pittig & speels: Absolute Woman
Lees ook:Fall in love met de Absolute Man
Lees ook:Zes vrouwelijke wapens om HEM te verleiden
Lees ook:Silver Shadow Deo is 100% fris en streepvrij

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>