Fall in love met de Absolute Man

bbDe mannen die ik ken zijn er gek op, ik heb het over dé in  februari gelanceerde geur van bruno banani – ABSOLUTE MAN – de geur laat zich het beste omschrjiven als mannelijk, verleidelijk, vol zelfvertrouwen en flirterig. Een opwindende geur voor mannen die weten wat ze willen en die onweerstaanbaar aantrekkelijk zijn voor vrouwen. Bruno banani is een meester in natuurlijke verleiding.

ABSOLUTE MAN is de perfecte belichaming van waar bruno banani voor staat. Deze nieuwe geur stimuleert je om het niet zo nauw te nemen met de regels van het spel der verleiding. Waarom? Omdat je dan moeiteloos elk meisje kunt krijgen dat je wilt en de man kunt zijn die alle vrouwen begeren.

Wie is hij? De ABSOLUTE MAN geniet van het leven omdat hij weet wat vrouwen willen. In een club is hij degene die lekker aan het chillen is op de loungebank, terwijl anderemannen hun best doen de dames op de dansvloer te imponeren. Vrouwen houden niet van vage, sullige mannen of van mannen die vooral hun gespierde lijf willen laten zien. De Absolute Man weet dit. Hij gaat lekker zitten, bekijkt de vrouwen en laat hen de eerste stap nemen. Zodra een vrouw hem in de gaten heeft, vergeet ze alle andere mannen om haar heen. Ze weet onmiddellijk dat dit de man is die ze wil. Zijn stijl is natuurlijk en zelfverzekerd. Met zijn relaxte uitstraling is hij simpelweg onweerstaanbaar. Ze wordt aangetrokken door de ironische twinkeling in zijn ogen en de brutale glimlach om zijn lippen. Ze kan er niets aan doen. Ze moet dichterbij komen…

Wacht!

Nu kan iedereen deze man worden. Met ABSOLUTE MAN, de nieuwe bruno banani geur voor hem, kan elke man een ABSOLUTE MAN zijn, simpelweg onweerstaanbaar voor vrouwen.

Een stoot energie voor nonchalante verleiding – De GEUR

bruno banani ABSOLUTE MAN is de essentie van nonchalante verleiding. De geur opent met een stoot sprankelende energie van bruisend fruit en krachtige kruiden, die mannen onmiddellijk een cool en positief gevoel geven. De intense onderliggende basisnoten onthullen een krachtige, onweerstaanbare sensualiteit: een fijne structuur van warme, mannelijke ambernoten gecombineerd met ultraverleidelijke tonkabonen en vanille, die de geur dat vleugje relaxte zelfverzekerdheid geven waar vrouwen zo dol op zijn.

ABSOLUTE MAN – De line-up*

 

Eau de Toilette 30 ml € 19,99

Eau de Toilette 50 ml € 27,00

Eau de Toilette 75 ml € 35,00

Shower Gel 150 ml € 9,95

Aftershave Spray 50 ml € 19,99

Deodorant Aero 150 ml € 9,95

Deodorant Vapo 75 ml € 12,00

 

*De uiteindelijke verkoopprijs wordt door de retailer bepaald.

 

bruno banani ABSOLUTE MAN verkrijgbaar bij alle erkende parfumeries, apotheken, warenhuizen en drogisterijen.

 

Lees ook:Voor vrouwelijke jagers: Bruno Banani Made for Women
Lees ook:Pittig & speels: Absolute Woman
Lees ook:‘Dangerous Woman’ best deodorant ever
Lees ook:Zes vrouwelijke wapens om HEM te verleiden
Lees ook:Flirten op de sportschool: echt niet!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>