Mooie actie van Spa Blauw

Spa Blauw is goed voor lijf en leden. Op internet kun je nu aan een fantastisch leuke aktie mee doen, echt zo cool. Je kunt bij Spa gratis een echte kaart versturen. Bij de kaart zit ook nog eens een coupon voor een gratis 1,5 liter fles Spa Reine.Bekijk nu deze actie op spaloveinabottle.nl. Meer informatie en uitleg over deze actie kun je vinden op de website van Spa Love in a Bottle.

http://www.spaloveinabottle.nl/hoe-werkt-de-actie

Vanaf 31 januari tot en met 28 februari kunnen bezoekers van de website www.spaloveinabottle.nl vrienden, familie en geliefden een “Love in a bottle” sturen: een kaart met een persoonlijke boodschap. Spa Reine verzorgt vervolgens de gratis verzending per post. Als extra verrassing voor de ontvanger, stuurt Spa een coupon mee voor een gratis fles Spa Reine mineraalwater. Bovendien maken deelnemers aan de campagne elke week in de actieperiode kans op een romantisch weekend weg voor twee personen.

Lees ook:Ga voor een gratis mascara naar Kruidvat
Lees ook:Jouw kus vervangt één dag de postzegel
Lees ook:Stuur je L-selfie in en kom in het Book of Love
Lees ook:Modeketen New Yorker deelt gratis Essence make-up uit
Lees ook:XANDER DE BUISONJÉ INTRODUCEERT KRUIDVAT EXTRAVOORDEELKAART

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>