Modeketen New Yorker deelt gratis Essence make-up uit

Het jonge make-up merk Essence komt wederom met een weggeefactie om hun producten aan de man te brengen. Hun eerdere actie waarbij je een oude mascara gratis voor een nieuwe kon inruilen bij de Kruidvat was een groot succes en ook nu hebben ze weer een goede partner gevonden om mee samen te werken: modeketen New Yorker.

 

Van 15 september tot en met 15 oktober 2008 heeft essence een nieuwe actie. Bezoeksters van alle 18 winkels van modeketen New Yorker krijgen één gratis essence-product bij aankoop van kleding. Bovendien liggen er in die periode in de New Yorker-winkels speciale essence flyers met coupon, voor 20% korting bij Kruidvat op de aankoop van een essence product. Essence zal goed vertegenwoordigt zijn in de New Yorker winkels met speciale posters en draagtassen.

Het is een slimme zet van Essence om met New Yorker te gaan samen werken want ze hebben dezelfde doelgroep. Jonge meiden met een trendy smaak en een niet al te hoog budget. En zoals eerder dus al bleek slaan dit soort acties erg goed aan bij de doelgroep…

Lees ook:

Ga voor een gratis mascara naar de kruidvat

We love…Mascha van beautygloss

Als je man meer make-up draagt dan jij…

Lees ook:Ga voor een gratis mascara naar Kruidvat
Lees ook:1 + 1 GRATIS
Lees ook:Style up! by New Yorker
Lees ook:Vette korting op je make-up bij Kruidvat!
Lees ook:ONTDEK BIJ KRUIDVAT DE NIEUWSTE MAKE-UP TRENDS VAN DEZE ZOMER

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Modeketen New Yorker deelt gratis Essence make-up uit

  1. Marieke

    Beste Marijke,
    dit soort nieuws wordt door een persbureau verzondenden aan alle websites, bladen etc. die iets met beauty te maken hebben. Dus het is ook niet zo gek dat er op meerdere websites dezelfde nieuwtjes staan. En zoals je wellicht op beauty.blog zien zijn we erg secuur met bronvermelding. Dus als we iets van beautygloss zouden afhalen, vermelden we dat ook.
    Mvg
    Marieke

      /   Reply  / 
  2. Marijke

    Okee.., ik dacht al
    Het stond net de vorige dag op beautygloss

      /   Reply  / 
  3. Magali

    Essence is zo slecht niet! Heb echt veel mascara’s gehad (Maybelline, Estee Lauder, ga zo maar door), maar de zwarte mascara met oranje omhulsel van Essence was echt het beste!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>