Ga voor een gratis mascara naar Kruidvat

 

Ieder seizoen moeten er weer nieuwe acties bedacht worden om een product in de spotlights te zetten. Zeker in de cosmeticawereld waar je als merk zijnde moet opboksen tegen een tiental concurrenten met eenzelfde soort product. Make-up merken Catrice en Essence, vooral populair bij tienermeiden, komen vanaf 9 juni met een wel heel slimme actie om hun nieuwe mascara's bekend te maken bij het grote publiek.

 

 

 

Bij drogisterijketen Kruidvat kun je namelijk gratis je oude mascara – ongeacht welk merk – omruilen voor een gloednieuwe Catrice- of Essence-mascara. Neem wel even de coupon mee die je kunt vinden in Kruidvat Magazine of Veronica Magazine. De nieuwe mascara's die gepromoot worden zijn de Catrice Glamorous Volume Mascara voor superlange wimpers met extra volume en de Essence no limits volume mascara voor wimpers met een eindeloos volume. De mascara's kosten niet meer dan € 2,30 per stuk dus zo'n omruilactie valt nog een keer te regelen.  De actie begint op 9 juni en duurt zolang de voorraad strekt. Dus spit je beautycase nog even door want er ligt vast wel ergens een oude klontermascara op de bodem verstopt.

NOTE!

coupon voor mascara omruil actie van Kruidvat kun je gratis downloaden op de website van mijn collega's van Styletoday:
http://www.styletoday.nl/2008/06/06/download-gratis-coupon-omruilactie-kruidvat/

Lees ook:

DA vecht met prijsstunts voor zijn toekomst

Filmpje: Feestelijke nepwimpers als mode-accessoire

Rimmel moet mascara reclame met Kate Moss aanpassen

Lees ook:Modeketen New Yorker deelt gratis Essence make-up uit
Lees ook:1 + 1 GRATIS
Lees ook:Tal van beauty highlights op het Kruidvat Beauty Event !
Lees ook:Best mascara ever
Lees ook:Je nieuwe BFF: Big Bold Volume by the Lash Mascara

13 Reacties // Reageer

13 thoughts on “Ga voor een gratis mascara naar Kruidvat

  1. nel

    onzin

      /   Reply  / 
  2. Marieke

    Wat is onzin?

      /   Reply  / 
  3. bianca

    marieke, kruidvat actie: ik snap het niet: krijg je nou zo’n carice mascara ter waarde van 2,30 euro of moet je hem alsnog kopen? en kun je ook vaker terugkomen met je oude mascara’s? en dat je dan weer een nieuwe krijgt (gratis)?

      /   Reply  / 
  4. Marieke

    Hoi Bianca,

    Het werkt zo: tegen inlevering van je oude mascara ( ongeacht welk merk) kun je bij de Kruidvat een nieuwe mascara krijgen van de merken Catrice of Essence. Je kunt natuurlijk vaker gaan als je meer oude mascara’s thuis hebt liggen!

    Groeten
    Marieke

      /   Reply  / 
  5. Lieke

    héb je de coupon nodig?

    Lieke

      /   Reply  / 
  6. redactie, monique

    @lieke, zoals mijn collega marieke het meldt in dit blogje, heb je em inderdaad nodig, maar ja…je kunt het altijd zonder proberen, toch?

      /   Reply  / 
  7. Michelle

    kan je ook zonder een oude mascara gaan want ik heb ergens die coupon gedownload en daar stond niet bij dat je ook je oude moest inleveren…

      /   Reply  / 
  8. redactie, monique

    Michelle: gewoon proberen, en laat het ons even weten, want ik denk dat andere lezers daar ook wel benieuwd naar zullen zijn:-)

      /   Reply  / 
  9. Anne

    Het is toch niet zo moeilijk?
    Je download die coupon, print hem uit en gaat naar de kruidvat MET JE OUDE MASCARA, levert ze beide in en je ontvangt GRATIS een nieuwe!!

    Je kunt vaker terugkomen met een nieuwe en dan gaat het precies zo..!!

    Anne

      /   Reply  / 
  10. Antoinette

    Ik ben een aantal keren trouw met mijn bonnetje uit de veronica gids en mascara naar het kruidvat gegaan en hier hadden ze te weinig of geen mascara, ze kregen het vrijdag weer binnen maar tevergeefs. Ik geef de actie op, het is een lokkertje om naar het kruidvat te komen ofzo.
    En ik heb het bonnetje nog wel en nou ben ik op zoek naar de site van essence of Catrice om een klacht in te dienen.
    Succes ermee verder :-(

      /   Reply  / 
  11. redactie, monique

    he gat, wat een bummer, dat zal je altijd zien met dit soort grootschalige acties he. vorige week en die week daarvoor waren die maffe welpies bij AH ook constant weg, omdat iedereen er op af stoof.

    antoinette, ik zal kijken of ik informatie voor je kan inwinnen bij dat mascara merk over deze situatie. moet jij me nog even vertellen in welke plaats je woont. je kunt me ook mailen op [email protected]

      /   Reply  / 
  12. Antoinette

    Nou Monique, kort nadat je mijn mailtje had doorgestuurd ontving ik een net mailtje van het bedrijf. Ze wilden mij zo snel mogelijk tegemoetkomen door mij een mascara toe te zenden. Zo geschreven, zo gedaan! Ik ontving dankzij jou een kortingsbon van 25% op de volgende aankoop, twee boekjes over make-up aanbrengen en natuurlijk een mascara van catrice.
    Hiervoor wil ik je heel erg hartelijk bedanken, ten eerste dat je mij serieus neemt en ten tweede voor je actie!
    :-)
    Groetjes Antoinette ;-)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>