Stuur je L-selfie in en kom in het Book of Love

foto

Een vuist maken tegen haat en intolerantie? Het is nu een hype om selfies te maken waarbij je de letter ‘L’ van Liefde met je vingers maakt. Jij kunt daar ook aan mee doen en met je selfie en en je persoonlijke wens of boodschap voor Nederland in het Book of Love komen. Heb jij er al eentje gemaakt? De Liefdescampagne is een initiatief van de Amsterdamse schrijver Maurits Koelewijn en fotograaf Merijn Roubroeks. Ze bedachten de campagne (augustus 2014) om zoveel mogelijk liefde in de media te krijgen als antwoord op alle negatieve berichten in de wereld.

Centraal stond dat mensen met duim en wijsvinger de letter ‘L’ voor het voorhoofd hielden. Niet de ‘L’ van loser maar van Liefde. Na de aanslagen in Parijs (januari 2015) besloot het tweetal om iedereen op te roepen een selfie te maken en persoonlijke wens of boodschap voor Nederland te sturen. Deze foto’s en teksten worden verzameld voor het Book of Love. Het eerste exemplaar hiervan zal op Bevrijdingsdag worden overhandigd aan een ZEER vooraanstaand en belangrijk figuur die symbool staat voor liefde en vrede.

meer info hierover:

https://www.facebook.com/selfiesvoorliefde

Lees ook:Vogue the Book met covermodel Lara Stone in het teken van Love
Lees ook:‘Selfie van het Jaar’.
Lees ook:Mooie actie van Spa Blauw
Lees ook:Met ‘de Perfect Selfie case’ worden je selfies fantastisch
Lees ook:Post een ‘no make-up selfie’ voor het goede doel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>