Win: Franse films

Ontspannen is goed voor je geest. Een ontspannen mens ziet er ook al snel beter uit. Met die gedachte wil ik je aansporen om mee te doen aan deze prijsvraag met een frans tintje. Ben je al bekend met Arthouse films? Wie mij in twee mooie zinnen kan beschrijven, wat Arthouse films zo speciaal maakt, maakt kans op een bijzondere nieuwe arthouse film: La Vie Moderne of Stella.

Beide arthouse films zijn bioscoopsuccessen geweest en vanaf 23 juni op dvd verkrijgbaar bij Lumière Home Entertainment. La Vie Moderne vertelt het verhaal over plattelandsmensen die, in erst en scherts, in zwijgzaamheid of babbelzucht, getuigen van een geschiedenis die op zijn einde loopt. Mooi gefilmd en zeer realistisch. Film STELLA gaat over een meisje Stella dat haar nieuwe schooljaar in een groot Parys Lyceum start. Een nieuwe wereld gaat voor haar open. Haar ouders hebben een café in een volksbuurt en haar klasgenoten hebben het niet zo op haar. Dankzij de invloed van Gladys, dochter van Argentijnse immigranten wordt ze zich bewust van haar eigenwaarde. Stella is een nostaligische terugblik op de tweede helft van de jaren ’70 met alle belangrijke momenten van een meisje die haar groeipijnen achter zich probeert te laten.

Beide films zijn franstalig en genre Arthouse, Consumentenadviesprijs voor beide is: € 14,99

Mail je antwoord op mijn vraag naar : [email protected] met daarbij je adresgegevens en maak kans op één van deze unieke arthouse movies.

Lees ook:Het leven van Coco Chanel wordt verfilmd
Lees ook:Je mooi voelen? Een glimlach helpt…
Lees ook:Victoria Beckham gaat eindelijk eten !
Lees ook:Lieke van Lexmond en Jan Kooijman blijken bijzonder magnetisch
Lees ook:Imogen Poots en Camille Rowe poseren voor Chloe

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>