Victoria Beckham gaat eindelijk eten !

Victoria-Beckham1Stop de persen! Victoria Beckham eet tegenwoordig voedsel met veel koolhydraten. Ze heeft van haar dokter het advies gekregen om meer te eten omdat het haar kans op het krijgen van een meisje zou vergroten.De Beckhams hebben al drie zoontjes samen, maar Victoria wil er dolgraag een meisje bij, meldt The Sun. Dat verlangen werd versterkt door haar zus Louise, die een meisje verwacht.

Een bron vertelt: “Ze eet doorgaans alleen groenten en gestoomde vis, maar dat is volgens haar dokter niet het beste recept als je graag een meisje wil baren, vooral als je in de dertig bent. Het advies is om meer koolhydraten te eten zodat ze wat dikker wordt. David is dolblij dat er waarschijnlijk nog een kindje komt.” Junkfood eet Victoria echter nog steeds niet. Ik ben benieuwd naar de eerste foto’s van een vollere Victoria. Wordt vervolgd!

Lees ook:Van samenwonen wordt je vet
Lees ook:Anti-rimpeldieet van dermatoloog Perricone
Lees ook:En toen was er Victoria Beckham
Lees ook:Victoria is de schoenenQueen
Lees ook:Martijn Krabbé dijt uit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>