Moisturizer op basis van Hennep

Australian Gold® introduceert met Hemp Nation™ deze winter een nieuwe lijn met onweerstaanbaar ruikende en rijk verzorgende Daily Body Moisturizers/Tan Extenders! Stuk voor stuk zijn deze gebaseerd op pure hennepzaadolie, een botanisch ingrediënt dat zorgt voor een optimale vocht/vetbalans van de huid dankzij essentiële aminozuren. Dit maakt deze luxueuze bodylotions uitzonderlijk geschikt als bruinverlengende verwenverzorging na het volgen van een winterse zonnebankkuur, alsmede voor een intensieve dagelijks voeding en vochtregulatie van de zeer droge lichaamshuid!

Wie eenmaal een mooie bruine teint heeft gekregen tijdens een zonnebankkuur, wil deze zo lang mogelijk vasthouden. Tijdens de gure wintermaanden is de huid van het lichaam bovendien vaak extra droog en schreeuwt om vocht, voeding en verzachting. Met de nieuwe Hemp Nation™ Tan Extenders/Body Moisturizers van Australian Gold® krijgt de lichaamshuid een regelrechte Wellness- treatment! Er is hierbij een keuze uit drie verschillende formules met verrukkelijke texturen op basis van alleen hennep ofwel met krachtig antioxidant ‘superfruit’ of exotische vruchten.

Australian Gold® Hemp Nation™

De nieuwe Australian Gold® Hemp Nation™ Tropical Moisturizing Daily Tan Extender bevat pure hennepzaadolie. Deze plantaardige olie is uitzonderlijk rijk aan de vitaminen B1, B2, B3, B6, C, D en E, alsmede essentiële omega 3- en 6- vetzuren. Hennepzaadolie zorgt ervoor, dat de juiste vocht/vetbalans van de droge lichaamshuid optimaal wordt hersteld en dat een bruine teint extra lang wordt vastgehouden. De toegevoegde HydraRich™- Blend, bestaande uit jojoba olie, sheabutter- extract en glycerine, zorgt voor een uitstekende vochtregulatie van de droge lichaamshuid en houdt dit vocht extra lang vast in de huid. De formule is vrij van parabenen en heeft een heerlijke tropische geurbeleving.

Australian Gold® Hemp Nation™ Pomaberry met hennep én superfruit

Australian Gold® Hemp Nation™ Pomaberry Moisturizing Daily Tan Extender bevat ook pure hennepzaadolie als hoofdingrediënt. Aan deze fruitige formule werden tevens de vitamines B5 en E, alsmede natuurlijke extracten toegevoegd van açai- en gojibessen en granaatappel. Vanwege de krachtige antioxidant- en huidkalmerende (‘anti-inflammatoire’) eigenschappen van deze vruchten (in de strijd tegen een vroegtijdige huidveroudering van de lichaamscellen), worden ze ook wel ‘superfruit’ genoemd.  De toegevoegde HydraRich™- Blend zorgt voor een uitstekende vochtregulatie van de droge lichaamshuid en houdt dit vocht extra lang vast in de huid. Speciale ‘Soft Focus- Microsferen’ zorgen voor een optisch perfect gave lichaamshuid, zonder lijntjes of rimpeltjes en laten de huid gezond stralen! De formule is vrij van parabenen en heeft een aangename zachtzoete bessengeur.

Australian Gold® Hemp Nation™ Kiwi–Mango met hennep én exotische vruchten

De formule van de nieuwe Australian Gold® Hemp Nation™ Kiwi- Mango Moisturizing Daily Tan Extender bevat, naast pure hennepzaadolie, natuurlijke extracten van Kiwi en Mango. Kiwi- extract is heel rijk aan antioxidanten (o.a. Vitamine C) en Mango- extract zorgt voor een egale teint en een gezond glanzende én veerkrachtig aanvoelende lichaamshuid. Ook deze formule bevat de vitamines B5 en E, de ‘Soft Focus- Micrcosferen’ voor een optisch perfect gave lichaamshuid, alsmede de intensief vochtregulerende HydraRich™- Blend, waardoor je extra lang mooi bruin blijft. De topnoot qua geurbeleving is fris en exotisch fruitig, dankzij mango en papaja. Het hart is tropisch en sappig door kokos en perzik en de basis is warm en sensueel dankzij geurnoten van sandelhout en musk. Ook deze formule is vrij van parabenen.

Distributie & meer informatie:

Het merk Australian Gold® wordt in de Benelux exclusief op de markt gebracht door Bradford & Hamilton BV Nederland.

De producten zijn verkrijgbaar bij professionele zonnestudio’s in Nederland én België.

website: www.australiangoldtanningclub.nl 

flacons , € 19,50

 

 

Lees ook:Feel good, look good!!
Lees ook:Drink je bruin!
Lees ook:Dit ananas/kokosdrankje maakt je goddelijk bruin
Lees ook:Diep bruinende lotions voor onder de zonnebank
Lees ook:Yes, you tan!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Moisturizer op basis van Hennep

  1. Tropisch bruin

    Een prachtige nieuwe lijn producten.

    Uiteraard hebben wij deze zelf al geprobeerd en een must have voor mee op vakantie naast de andere producten van Australian Gold.
    En met ons zijn ook anderen die de Moisturizer / Bodylotion al hebben er erg enthousiast over.

    Daarnaast zijn de haarconditioner en de shampoo een perfecte aanvulling voor de producten in de reeds bekende Buitenzon lijn.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>