Yes, you tan!

Tijdens de herfst en wintermaanden krijgt je huid, dankzij het vrijwel geheel ontbreken van de zon, een bleke en vaak zelfs pipse uitstraling. Je lichaamshuid wordt bovendien door de inwerking van gure weersomstandigheden extra droog en voelt daardoor ruw en onplezierig aan. Met Australian Gold® Instant Bronze Self Tanning Lotion™ en de onlangs vernieuwde én verbeterde formule van Australian Gold® Forever After All Day Moisturizer zorg je tijdens de donkere dagen voor een altijd zonnige teint en… zit je letterlijk lekkerder in je vel!

Tip voor de feestdagen! Australian Gold® Instant Bronze Self Tanning Lotion™      

Deze winter voor jou geen witte melkflessen of ‘Sneeuwwitje-look’! Heb je onverwachts een leuk feestje, moet je morgen naar een bruiloft of wil je gewoonweg ook in het najaar  een natuurlijke, subtiel gebruinde teint op zowel je gezicht als body? Australian Gold® Instant Bronze Self Tanning Lotion™ geeft binnen 2 tot 4 uur een natuurlijk ogende, streeploze bruine teint die langdurig aanhoudt. De formule bevat kamille-extract en vitamine E vanwege hun verzorgende en verzachtende eigenschappen. De geavanceerde Elimiscent™- Technology gaat de typische DHA-geur die je huid krijgt na het gebruik van een zelfbruinend product op een effectieve wijze tegen. Deze selftanner heeft een aangenaam tintelfrisse champagnegeur en brengt je daardoor alvast in de stemming voor de komende feestdagen!

Terug van weggeweest en verbeterd: Australian Gold ® Forever After All Day Moisturizer

De bestseller Australian Gold ® Forever After All Day Moisturizer is terug van weggeweest op de markt! De formule werd onlangs qua samenstelling vernieuwd en nog verder verbeterd. Deze fluweelzachte en zeer intensief voedende dagelijkse bodylotion zorgt 24 uur lang voor een optimale hydratatie van zelfs de meest droge huidtypes. De formule bevat een speciale tan extender (bruinverlenger) en hennepzaadextract, dat rijk is aan essentiële vetzuren voor een extra krachtige hydratatie. De toegevoegde Lipocare® Melange bestaat uit een actief verstevigend anti-verouderingscomplex om de huid zichtbaar steviger en de lichaamscontouren meer gestroomlijnd te maken. De formule met een drievoudige anti-aging werking gaat huidveroudering tegen en verstevigt de huid voelbaar en zichtbaar.  Het resultaat? Het hele jaar door een veerkrachtige, optimaal gevoede en gehydrateerde huid, die bovendien extra lang en opvallend mooi bruin blijft na het gebruik van o.a. de Australian Gold® Instant Bronze Self Tanning Lotion™!

Distributie & meer informatie:

Het merk Australian Gold® wordt in de Benelux exclusief op de markt gebracht door Bradford & Hamilton B.V. Nederland.

De producten zijn verkrijgbaar bij professionele zonnestudio’s in Nederland én België.

Voor meer informatie is er de website: www.australiangoldtanningclub.nl

Via Facebook is Australian Gold® te volgen en te ‘liken’ via: www.facebook.com/australiangold

Verkoopprijzen:

  • Australian Gold®      Instant Bronze Self Tanning Lotion™                     €      17,95/133 ml tube
  • Australian Gold ® Forever After All Day Moisturizer                            € 22,95/650 ml      pompflacon

Lees ook:Subliem bruin zonder zon en zonder zelfbruingeurtje
Lees ook:Feel good, look good!!
Lees ook:Terrasjesmake-up!
Lees ook:Australian Gold® Outdoor zonneproducten
Lees ook:Langdurig mooi bruin

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>