Feel good, look good!!

Ik ben er klaar mee, met m’n winter (blanke) look. Het is tijd om te shinen. Altijd als je een kleurtje hebt, regent het complimenten. En dat is nou net de regen waar ik van hou, de complimentenregen (: Met de volgende musthaves kun je binnen een paar uur een positieve verandering in je look brengen.

Australian Gold® introduceert binnen haar Hemp Nation®-bodylijn op basis van hennepzaadolie, een nieuwe tintelfrisse ‘Sugar Scrub’ met hoogwaardige antioxidant fruitextracten. Door deze sprankelende, ecovriendelijke body exfoliator te gebruiken in combinatie met Australian Gold® Instant Bronze Self Tanning Lotion™, creëer je alvast een subliem zachte, perfect gladde en mooi gebruinde lichaamshuid om straks oogverblindend in je nieuwe lentemode te verschijnen!

Veel bodyscrubs bevatten kleine plastic bolletjes, die achteraf in ons milieu terecht komen en die ons ecosysteem daarmee negatief beïnvloeden omdat ze door de natuur niet-afbreekbaar zijn. De nieuwe Australian Gold® Hemp Nation® Natural Fruit & Sugar Exfoliant scrubt de huid op een natuurlijke, zachte én milieuvriendelijke wijze dankzij oplosbaar en 100% biologisch afbreekbaar suikerextract.

Parabeenvrije bodyscrub met suiker en gemalen zwarte bessen- en passievruchtpitjes

De formule van de nieuwe Australian Gold® Hemp Nation® Natural Fruit & Sugar Exfoliant bevat, net als alle andere producten uit de Australian Gold® Hemp Nation®-lijn, een hoog gehalte hennepzaadolie. Deze natuurlijke olie is uitzonderlijk rijk aan de vitaminen B1, B2, B3, B6, C, D en E, alsmede essentiële omega 3- en 6-vetzuren. Hennepzaadolie zorgt ervoor dat de juiste vocht/vetbalans van de droge lichaamshuid optimaal wordt hersteld. De samenstelling is tevens verrijkt met antioxidantrijke groen thee-extract en fruitextracten van granaatappel, goji- en açaibessen en nonivrucht. Suikerextract in combinatie met gemalen zwarte bessen- en passievruchtpitjes zorgt voor een effectieve, natuurlijke scrubbehandeling en het op een milde wijze verwijderen van dode huidcellen. Deze parabeenvrije bodyscrub heeft een heerlijke, frisse fruitgeur die tijdens het gebruik helpt voor een instant opgewekt humeur!

Alvast subliem bruin zonder zon en… zónder onaangenaam ‘selftan-geurtje’!

Wil je niet met spierwitte benen in je nieuwe lentemode verschijnen straks? De nieuwe Australian Gold® Instant Bronze Self Tanning Lotion™ geeft binnen 2 tot 4 uur een natuurlijk ogende, streeploze bruine teint die langdurig aanhoudt. De formule bevat Kamille-extract en Vitamine E vanwege hun verzorgende en verzachtende eigenschappen. De geavanceerde Elimiscent™ Technology gaat de typische geur die je huid krijgt na het gebruik van een zelfbruinend product op een effectieve wijze tegen. Deze selftanner heeft in plaats daarvan een sprankelende champagnegeur.

More info:

Het merk Australian Gold® wordt in de Benelux exclusief op de markt gebracht door Bradford & Hamilton B.V.

Verkoopprijzen:

  • Australian Gold® Hemp Nation® Natural Fruit & Sugar Exfoliant € 17,95/Tube 235 ml. en € 8,50/flacon 60 ml.
  • Australian Gold® Instant Bronze Self Tanning Lotion™  € 17,95/Tube 130 ml. en € 4,50/sample sachet 15 ml.

De producten zijn verkrijgbaar bij professionele zonnestudio’s in Nederland én België.

check ook : www.australiangolddirect.com

Lees ook:Yes, you tan!
Lees ook:Subliem bruin zonder zon en zonder zelfbruingeurtje
Lees ook:Moisturizer op basis van Hennep
Lees ook:Drink je bruin!
Lees ook:Dit ananas/kokosdrankje maakt je goddelijk bruin

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>