Diep bruinende lotions voor onder de zonnebank

Tijdens en net na de wintermaanden ziet onze huid er vaak vaal en pips uit. We missen de warmte van de zon, haar licht en het weldadig verwarmende effect dat zonnestraling ons kan geven. Voor velen redenen te over, om weer eens een zonnebankkuur te gaan volgen. Australian Gold® introduceert met ‘Peace, Love & Cupcakes™ en Hardcore Black™ aan de start van dit nieuwe jaar twee onweerstaanbaar ruikende, diep bruinende lotions voor onder de zonnebank. Hiermee kun je op een verantwoorde wijze zorgen voor een mooie bruine teint en alvast een zonnig humeur! Bradford & Hamilton B.V. is al meer dan 10 jaar marktleider in de Benelux op het gebied van hoogwaardige bruiningslotions en toebehoren voor professionele zonnestudio’s. Het bedrijf is exclusief distributeur van o.a. Australian Gold.®, hét Europese nummer 1 topmerk in bruiningslotions voor onder de zonnebank en voor in de buitenzon. Bradford & Hamilton heeft daardoor een  jarenlange ervaring opgebouwd ten aanzien van veilig en verantwoord bruinen onder de zonnebank én in de buitenzon. Alle nieuwe producten van Australian Gold® die in 2012 worden geïntroduceerd zijn dan ook weer absolute toppers, met directe bruiningsresultaten en een perfecte huidverzorging.

NIEUW! Australian Gold® Peace, Love & Cupcakes™ De nieuwe Australian Gold® Peace, Love & Cupcakes™ bevat een mix van natuurlijke bronzers,  waaronder zwarte walnootolie en tyrosine. Deze nieuwe formule zorgt in een korte tijd voor een prachtig gebruinde teint. De toegevoegde Hennepzaadolie verstevigt, voedt en verzorgt de huid intensief. Deze plantaardige olie is uitzonderlijk rijk aan de vitaminen B1, B2, B3, B6, C, D en E, alsmede essentiële omega 3- en 6- vetzuren. Hennepzaadolie zorgt ervoor, dat de juiste vocht/vetbalans van de droge lichaamshuid optimaal wordt hersteld en dat een bruine teint extra lang wordt vastgehouden. De formule bevat tevens verzorgende zonnebloemolie, glycerine, provitamine B5, Vitamine E en aloë vera- sap. Deze ‘Deliciously Dark Bronzer’ heeft een heerlijke zoete geurbeleving met een topnoot van citrusvruchten, een hartboot van ananas, limoen en grapefruit en een basis van framboos, Maraschino- kersen en Spaanse sangria voor een instant tropische bruiningssensatie!

NIEUW! Australian Gold® Hardcore Black™ De formule van de nieuwe Australian Gold® Hardcore Black™ zorgt binnen no time een prachtige, intens diepbruine teint. De formule bevat hiervoor een mix van intensieve bronzers waaronder zwarte walnootolie en melanine. Ook deze formule bevat Hennepzaadolie, die ervoor zorgt dat de juiste vocht/vetbalans van de droge lichaamshuid optimaal wordt hersteld en dat een bruine teint extra lang wordt vastgehouden. Speciaal toegevoegde ‘Skin Softeners’, waaronder zonnebloemolie, glycerine en lanoline, zorgen ervoor dat de huid opvallend zacht, soepel en glad aanvoelt. het toegevoegde Magnesium Sulfaat werkt intensief huidregenererend. Deze nieuwe ‘Deep Dark Bronzing Lotion’ heeft qua geurbeleving een tropische topnoot van hazel- en kokosnoot, een bloemige hartnoot en een basis van sandelhout, vanillesuiker en een vleugje sensuele musk.

Distributie, verkoopprijzen & meer informatie: De producten zijn verkrijgbaar bij professionele zonnestudio’s in Nederland én België. 

Voor meer informatie is er de website: www.australiangoldtanningclub.nl  

Verkoopprijzen: Australian Gold® Peace, Love & Cupcakes™          € 17,95/flacon 250ml€   2,75/sachet 15 ml Australian Gold® Hardcore Black™  € 26.95/flacon 250 ml€   3,75/ sachet 15 ml

Lees ook:In 2010 in de winkel, maar nu al een beautyhype: Sinfully Black™ van Australian Gold®!
Lees ook:Moisturizer op basis van Hennep
Lees ook:Australian Gold®’s Urban Legend™, bruint ultradiep
Lees ook:Hul je huid in GOUD ! Scoor maximaal bruiningseffect met Australian !
Lees ook:Waanzinnig bruin dankzij: Australian Gold® Raydiant™

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>