Vitamine C gaat huidverslapping tegen

Wist je dat Vitamine C essentieel is voor collageenopbouw? Bij tekorten kunnen zelfs huidafwijkingen ontstaan.

Ook ons immuunsysteem heeft voldoende vitamine C nodig, naast tal van andere processen in ons lichaam. Zo is het betrokken bij de vorming van hemoglobine en steroïde hormonen. Om te zorgen dat er toch voldoende vitamine C beschikbaar is voor wisselende situaties, kun je aan de slag met bijvoorbeeld de VitaSkin-C van LavieSage. Vooral bij bindweefselverstevigende behandelingen is het van belang om de VitaSkin-C, samen met de SkinBase te gebruiken. Zo kan nieuw bindweefsel worden gemaakt en vervolgens tot krachtige bundels worden gevormd. Voor maximale absorptie zijn er gemixte bioflavonoïden aan toegevoegd. De vitamine C is gekoppeld aan een uniek vetmolecuul zodat deze vitamine C zowel water- als vetoplosbaar is en derhalve veel effectiever kan werken in het lichaam.

Mens kan geen Vitamine C produceren
Mensen kunnen, in tegenstelling tot de meeste dieren, geen vitamine C produceren. Een hond bijvoorbeeld, produceert ± 100 mg vitamine C per kilogram lichaamsgewicht. Een mens zou dan al gauw 5 tot 8 gram per dag moeten maken of nodig hebben. Dat kunnen we nu alleen binnen krijgen door zeer veel vitamine C-rijke voeding tot ons te nemen. Op zich al een uitdaging, maar met de ‘moderne voeding’ zien we nog meer hordes op de weg. De moderne appel bevat nog maar een paar milligram vitamine C. Overal zien we de waardes in fruit en groentes kelderen, soms met meer dan 80% ten opzichte van 20 jaar geleden.Industriële bewerking van voedingsmiddelen is een van de oorzaken van de vaak niet onderkende vitaminetekorten bij grote groepen van de bevolking. Niet vreemd dat er steeds meer mensen tekorten krijgen ondanks hun inzet om toch gezond te eten.

VitaSkin-C
Iedereen die z’n weerstand wil verhogen of op peil wil houden kan VitaSkin-C gebruiken. Bij huidverslapping is het bijzonder geschikt. Optimale dosering is afhankelijk van de behoefte. Iemand die prima gezond is, heeft aan 1 of 2 tabletten meer dan genoeg.

www.laviesage.nl

Lees ook:Verbeter je huid van binnenuit
Lees ook:Mineraalzouten verbeteren je huidconditie
Lees ook:Gezonde chocopasta, yummie!
Lees ook:Voedingsupplementen vergroten risico kanker?
Lees ook:Congres ‘Werk aan de Huid’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>