Congres ‘Werk aan de Huid’

Op 7 september 2011 vindt in Amsterdam het congres ‘Werk aan de Huid’ plaats, waar drie gerenommeerde sprekers hun kennis op het gebied van huidgezondheid en huidbehandeling laten horen. Hier ontdek je de nieuwste ‘top of the bill’ behandelcombinaties, die leiden naar een gezonde en stralende huid.

Dr. Zein E. Obagi – Zin en onzin van cosmetica
Dr. Obagi toonde met klinische studies aan welke rol cosmetica kunnen spelen in het bevorderen van de huidgezondheid. Retinol is hierbij het sleutelwoord en hét anti-aging ingrediënt om echt resultaat te behalen. Na afloop snap je de zin en onzin van cosmetica!

Dr. Obagi is één van de meest bekende huidgezondheidexperts van de wereld en bedenker van het ‘Skin Health’-concept. Hij wordt geprezen voor zijn werk in het genezen van een scala aan huidaandoeningen, zoals gezichtsmelasma, pre-kanker ontstekingen, diepe rimpels, ouderdomsvlekken, acnélittekens en door zon beschadigde huid.

Erik-Alexander Richter – Nutricosmetics
Huidverbetering kun je vanaf de buitenzijde stimuleren. Maar om bijvoorbeeld de aanmaak van collageen te stimuleren, dienen de bouwstoffen in onze voeding te zitten. Ditzelfde geldt voor elastine; activeren is stap één, maar het daadwerkelijk aanmaken van nieuwe vezels vergt de benodigde grondstoffen. Met nutricosmetics behaal je gegarandeerd de gewenste resultaten. Ontdek wat ze – samen met de diverse behandeltechnieken – kunnen betekenen voor een optimaal gezonde huid.

Erik-Alexander Richter is een veel gevraagde expert op gebied van anti-aging in relatie tot voeding, lifestyle, beweging en natuurlijke supplementen. Op internationale artsencongressen geeft hij instructie aan artsen, specialisten en therapeuten op gebied van biochemie, voeding en supplementen. Zijn specialisme ligt op gebied van Nutricosmetics.
Wiechert ten Dolle – IPL en Laser
Eén van de meest spectaculaire en tevens meest ingrijpende vorm van lasertherapie, is de behandeling tegen rimpels. Vooral degeneratie van de huid door zonlicht laat zich goed behandelen: oppervlakkige rimpels, elasticiteitsverlies en een vaalgele huidverkleuring. Zowel in de cosmetische en medisch esthetische branche als in de chirurgische branche wordt gebruik gemaakt van de voordelen. Hier hoor je alles over de toepassingsmogelijkheden.

Wiechert ten Dolle is expert op het gebied van de toepassingsmogelijkheden van IPL- en laserapparatuur.

 

 

Datum: 7 september 2011
Locatie: Hilton Amsterdam, Apollolaan 138, Amsterdam

Programma
19:00 uur: Ontvangst en registratie
19:30 uur: Dr. Zein E. Obagi, ZO Skin Health
20:30 uur: Korte pauze
20:45 uur: Erik-Alexander Richter, LavieSage
21:45 uur: Wiechert ten Dolle, Dalton Medical
22:45 uur: Afsluiting (borrel)

Wil je aanwezig zijn bij dit congres? Reserveer dan voor 1 augustus een kaart via [email protected] of telefonisch via (0413) 82 02 06. Kosten bedragen 95 euro per persoon. Voor journalisten geldt een speciaal tarief.

Meer informatie via www.jc-imp.nl/congres, www.daltonmedical.nl en www.laviesage.nl

Lees ook:Collageen houdt de huid elastisch
Lees ook:Een op de zes Nederlanders krijgt huidkanker
Lees ook:Beauty nieuws: bodyproducten die je huid in shape houden
Lees ook:Jonger zonder facelift
Lees ook:Nog knapper met de juiste voeding

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>