Jonger zonder facelift

Een facelift zonder operatie! KNAP Skincare Store in Amsterdam Oud-Zuid [aan de Parnassusweg 9] is dé place to be, je kunt hier terecht voor meerdere behandelingen die je uiterlijk ten goede komen. Deze aanwinst voor Amsterdam en omstreken laat zich het beste omschrijven als een schoonheidsspecialist in biologische huidverjonging. Een must voor de moderne vrouw die er graag fris en jong uit wil zien. Hier kan je terecht voor een natuurlijke huidverjongingskuur zonder cosmetische ingrepen en injectables zoals botox.

Drempelverlagend verjongen

‘Een brug tussen de schoonheidssalon en de kliniek’, zo noemt eigenaresse Lindsay van der Looij het unieke anti-aging concept van Pascaud: “Veel vrouwen willen er jonger uitzien met een strakkere huid. Een bezoek aan de schoonheidssalon biedt in veel gevallen te weinig resultaat op het gebied van verbetering. De stap naar de kliniek durven veel vrouwen vervolgens niet te zetten. Wij bieden voor deze groep de oplossing met een nieuw anti-aging concept in Amsterdam.”

Anti-age zonder kliniek

’s Ochtends is de spiegel voor veel vrouwen een confrontatie van rimpels, grove poriën, verslapping of andere huidproblemen. Met een professionele analyse door middel van een MAC huidscan bij Knap! Skincare Store is er snel zicht op verbetering. Na een huidanalyse van uw gezicht krijgt u een gratis behandeladvies, de basis van uw natuurlijke verjongingskuur. Vervolgens ondergaat u regelmatig een professionele behandeling en maakt u gebruik van de biologische producten van Mardge Pascaud. Met dit unieke anti-aging concept behaalt u maximaal resultaat zonder cosmetische ingrepen zoals een facelift of botox behandeling.

Innovatieve strijd tegen huidveroudering

Het unieke Pascaud Anti-ageing concept vult de ruimte tussen gewone schoonheidsverzorging en de stap naar arts of kliniek. Pascaud ontwikkelde een combinatie van behandelingen en eigen producten die de huid op natuurlijke wijze verbeteren en zelfs verjongen. Deze verjongingskuur heeft geen gevolgen voor uw natuurlijke gelaatsvormen en uitdrukkingen. Het concept is veilig, vertrouwd en pijnloos. Een innovatie in de strijd tegen huidveroudering!

Kijk voor meer informatie opwww.knapskincarestore.nl

 

Lees ook:Een charmante neus zonder plastische chirurgie
Lees ook:Hete roddels!
Lees ook:Plastic Fantastic…
Lees ook:Botox minder populair dan gedacht
Lees ook:‘Perfect’ YOU! by Schoemacher

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Jonger zonder facelift

  1. Miranda

    Kijk ook eens op de site van AllTheDeals.nl. Daar staan dagelijks kortingen op beautyarrangementen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>