Gezonde chocopasta, yummie!

Gezond en met natuurlijke voeding je dag beginnen, terwijl je toch geniet van lekkere producten? Gezondheidsmerk Céréal biedt uitkomst met twee smaakvolle nieuwe producten: ‘Céréal Choco Puur’ en ‘Céréal Soja Drink’.

Céréal Choco Puur zal menig vrouw aanspreken doordat er maar liefst 86% minder vet in zit dan gewone chocopasta en bijna de helft minder suikers. Céréal Soja Drink zit bomvol gezonde vezels afkomstig uit de cichoreiwortel, die het hongergevoel terugbrengen en bijdragen aan een evenwichtige darmflora. Je bent goed bezig als je Céréal Choco Puur en Soja Drink bij je ontbijt of lunch op tafel zet; verantwoord én lekker.

Uit onderzoek
Céréal heeft onlangs door TNS NIPO onderzoek laten uitvoeren naar hoe Nederlanders met voeding omgaan. Maken zij bewuste keuzes als het gaat om voeding? Heeft voeding een uitwerking op hoe zij zich voelen? Zitten Nederlanders lekker in hun vel? Hieruit blijkt dat:
• bijna tweederde van de ondervraagden die gezond proberen te eten, zich vrolijker en blijer voelen en meer zin hebben in hun dag dan mensen die niet letten op gezonde voeding.
• Nederlanders niet de moeite nemen gezond te eten. Slechts 55% van de Nederlanders kijkt bij het samenstellen van slechts één van de drie hoofdmaaltijden of de maaltijd gezond is.
• van de vrouwen die rekening houden met gezonde voeding doet bijna de helft dit om op hun gewicht te letten. Een kwart van deze vrouwen maakt gezonde voeding niet voor zichzelf klaar, maar om beter voor hun partner of kinderen te kunnen zorgen.

Een opmerkelijk onderzoeksresultaat is dat mensen die dagelijks minimaal één verantwoord tussendoortje eten, het meest tevreden zijn over hun seksleven. Mensen die geen gezonde snacks nuttigen, hebben nog wel eens wat te wensen over op seksgebied!

Op natuurlijke manier verrijkte producten
Céréal kenmerkt zich door een breed aanbod van gezondheidsproducten, waarbij de nadruk ligt op lekkere, natuurlijke voedingsproducten en tussendoortjes. Het merk onderscheidt zich door haar producten op een natuurlijke wijze te verrijken met meer vitamines, mineralen en vezels en zorgt voor minder calorieën of (toegevoegde) suikers per product. Veel mensen willen wel letten op gezonde voeding, maar vinden het lastig om gezonde voeding in hun dagelijkse eetpatroon te verwerken. Céréal helpt mensen de juiste, gezonde keuzes te maken. Al haar producten hebben een kwaliteitsgarantie; de producten zijn gezond, natuurlijk en kwalitatief hoogwaardig. Céréal streeft ernaar geen conserveringsmiddelen en kunstmatige kleurstoffen en aroma’s te gebruiken in haar producten.

Verkrijgbaarheid
Céréal is te vinden in het gezondheidsschap van alle Nederlandse supermarkten. Céréal Choco Puur vanaf € 3,25 en Céréal Soja Drink vanaf € 2,38.

www.cereal.nl

Lees ook:Slank met Soja!
Lees ook:Nederlanders zijn het slankst in 2030
Lees ook:Verbeter je huid van binnenuit
Lees ook:Mineraalzouten verbeteren je huidconditie
Lees ook:Leer gezond eten dankzij Miljuschka Witzenhausen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>