Verbeter je huid van binnenuit

Onze huid weerspiegelt wie we zijn, hoe we ons voelen en hoe goed we voor onszelf zorgen. Uit onderzoek onder 1000 Nederlanders, blijkt dat het merendeel van de mensen ervan overtuigd is dat gezonde voeding (97%), water drinken (96%) en het slikken van mineraalzouten (85%) bijdragen aan een goede conditie van de huid. De mineraalzouten en de huidkuur
Je krijgt mineraalzouten binnen via je voeding. Als je gezond en gevarieerd eet, kan er in principe nooit een tekort ontstaan. Toch kunnen bepaalde omstandigheden ervoor zorgen dat je celstofwisseling verstoord raakt. Door één of meerdere mineraalzouten te gebruiken help je dus je mineralenstofwisseling te herstellen en je lichaam weer in balans te brengen. Om je huid van binnenuit te verzorgen en te herstellen is er een speciale kuur van mineraalzouten.

Wist je dat…
… we met name in de zomer (juli 61% en augustus 57%) en in de koude wintermaanden (december 60% en januari 59%) extra aandacht aan onze huid besteden?
…de favoriete manier om je huid een extra oppepper te geven de gezichtsbehandeling is? En dan bij voorkeur lekker thuis (64%).
…de meeste mensen aangeven veel water te drinken (50%), niet te roken (46%) en gezond te eten (44%) om de conditie van hun huid optimaal te houden?

Bron: www.vsmschussler.nl

Lees ook:Mineraalzouten verbeteren je huidconditie
Lees ook:H2O is niet het voornaamste….
Lees ook:IJs in je water maakt slank
Lees ook:Meet the beste faceguard ever: Hannah Cell Recovery Cream
Lees ook:Yo yo, hoe zit dat met sporten en H2O?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>