(W)ondergoed!

rj_cosmetic_wearDe Cosmetic Wear® Short & capri is een soort van wonder ondergoed, het belooft het sinaasappelhuideffect te verminderen, terwijl je hem onzichtbaar dagelijks onder je outfit draagt. De elegante, praktische, lichte, comfortabele en onzichtbare, RJ Cosmetic Wear® Short & capri vormen de lijnen van je lichaam voor een antisinaasappelhuid effect van de taille, buik en billen. De short kan discreet thuis of tijdens werken als een tweede huidje worden gedragen. Maat S / M is gelijk aan 36-42.

Werking
RJ Cosmetic Wear® heeft een hoog efficiënte formule ontwikkeld, die is gebaseerd op een combinatie van natuurlijke ingrediënten die uit algen en planten worden gehaald. Meer dan 1 miljoen microcapsules die actieve cosmetische ingrediënten bevatten zijn op elke cm² aangebracht. Door beweging en lichaamswarmte gaan de capsules langzaam open, zodat de actieve ingrediënten aan de huid worden afgegeven. Dit resulteert dat de huid er glanzend, steviger en jonger uit gaat zien, en dat het sinaasappelhuideffect wordt verminderd.

Eigenschappen
-Vermindert de sinaasappelhuid zonder enige inspanning
-Hydrateert de huid
-Blijft verfrissen
-Bevat essentiële oliën

Gebruik
Voor het beste resultaat dien je de cosmetic wear, 8 uur per dag en 5 dagen in de week te dragen. Het is niet nodig  om hem nachts te dragen. Je mag hem 20 keer met de hand te wassen. Er wordt geadviseerd om onder de short of capri de RJ Traditional Bodywear String uit de Stretch Cotton lijn te dragen. Op deze manier hoef je het cosmetische artikel minder vaak te wassen.

Lees ook:Wij zeggen volmondig SÍ ! tegen Sole di Capri
Lees ook:In twee weken afslanken terwijl je slaapt….
Lees ook:Mannen moeten aan de afslankcrème
Lees ook:Nederlandse man gaat plat voor nieuwe afslankcrème
Lees ook:Top voor in de zon!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>