Nederlandse man gaat plat voor nieuwe afslankcrème

De in april geïntroduceerde afslankcrème Somatoline Cosmetic Man is ook in Nederland een groot succes. Hoewel onderzoek uitwijst dat Nederlanders zeer sceptisch tegenover afslankmiddelen staan¹, zijn de reacties op dit product heel positief.Met de Somatoline Cosmetic kuur wordt typisch mannelijk opgeslagen vet aangepakt. “Na 4 weken iedere nacht met een aangenaam gloeiend (en overigens best lekker geurend!) zwembandje in bed te zijn gekropen moet ik zeggen dat ik toch echt verschil merk. Mijn huid is gladder, voelt strakker. Zonder mijn luie levensstijl drastisch aan te passen, is mijn omvang toch een paar centimeter geslonken. Maar belangrijker is dat het er gewoon allemaal wat gestroomlijnder uitziet. En dan voel ik me toch een stuk prettiger als ik in mijn zwembroek over het strand loop”, zegt Maurice Bonte (42) uit Amsterdam.

De Italiaanse afslankmethode bestaat uit twee verschillende afslankcrèmes, namelijk de Intensieve nachtkuur Buik en Buikzone <http://www.somatolinecosmetic.nl/man/intensieve-nachtkuur-buik-en-buikzone/> en de Kuur voor Buikspieren Top Definition <http://www.somatolinecosmetic.nl/man/kuur-voor-buikspieren-top-definition/>.

Willem Baars, hoofdredacteur van een tijdschrift, vertelt: “Wel meer cosmeticamerken beloven gouden bergen. Meestal kom je als gebruiker echter van een koude kermis thuis. Ook bij Somatoline Cosmetic Man was ik vooraf dus enigszins voorzichtig met mijn verwachtingen. Maar meteen na de eerste keer aanbrengen voelde ik al dat het werkt. Het gevoel van koud en warm lijkt direct op de buikspieren in te werken. Nu na drie weken intensief te hebben gesmeerd wéét ik ook dat het werkt. Weliswaar zijn mijn love handles niet verdwenen, maar mijn buik en omringende gebieden lijken wel in omvang te zijn geslonken.”

Somatoline Cosmetic Man is onder andere bij de apotheek verkrijgbaar. Apotheker Bas Albers uit ’s-Hertogenbosch verklaart de werking als volgt: “Deze producten hebben een afslankende en verstevigende werking in de buikzone. Dankzij het warm-koud effect worden de actieve cosmetische bestanddelen beter opgenomen, waardoor de microcirculatie van de huid gestimuleerd wordt. Hierdoor worden plaatselijke vetophopingen  verminderd en het helpt de huid weer strakker te trekken.”

Lees ook:Mannen moeten aan de afslankcrème
Lees ook:In twee weken afslanken terwijl je slaapt….
Lees ook:Zo plat als n dubbeltje….
Lees ook:(W)ondergoed!
Lees ook:Hoe veilig is jouw taille omtrek?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>