Mannen moeten aan de afslankcrème

Weg met dat buikje en die love handles!

 Welke man wil er niet wat strakker in zijn vel zitten? In navolging van het enorme succes van de vrouwenlijn lanceert Somatoline Cosmetic de eerste afslankcrème speciaal voor mannen op de Nederlandse markt. Hiermee speelt Somatoline Cosmetic in op de steeds groter wordende behoefte van mannen om er goed uit te zien. Hoewel gezichtscrème voor mannen al als normaal wordt beschouwd, zijn afslankcrèmes nog vrij onbekend. Somatoline Cosmetic Man is ontwikkeld voor de aanpak van typisch mannelijk opgeslagen vet en vanaf maart exclusief verkrijgbaar bij de (online) apotheek.

 Hoe werkt het?

Dankzij het ‘warm-koud-effect’ wordt de microcirculatie van de huid gestimuleerd, waardoor de actieve cosmetische bestanddelen beter worden opgenomen. Daarnaast hebben de mannenproducten van Somatoline Cosmetic extracten die de plaatselijke vetophopingen verminderen en de huid weer stevig en elastisch maken. De afslankproducten zijn speciaal gericht op de fysiologische kenmerken en vormen van het mannelijke lichaam. Zo is de huid van mannen en vrouwen wezenlijk verschillend en wordt mannelijk vetweefsel op andere plaatsen van het lichaam opgeslagen dan dat van vrouwen. 

 Het product

Somatoline Cosmetic Man bestaat uit twee producten:

  • De Intensieve nachtkuur Buik en Buikzone is speciaal ontwikkeld voor de drukbezette man en bestrijdt vetophopingen in de buikzone, op de buik en de ‘love handles’. Het vermindert de omtrek met 2 cm in 4 weken¹, terwijl je slaapt.

 

  • De Kuur voor Buikspieren Top Definition is ontwikkeld voor sportieve mannen. Het vermindert plaatselijke vetophopingen, verstevigt het gebied rondom de buikspieren met 27% in vier weken² en helpt zo het onderliggende spierweefsel zichtbaar te maken.

 Alle producten van Somatoline Cosmetic Man zijn onderworpen aan klinisch instrumenteel onderzoek. Deze onderzoeken zijn extern uitgevoerd door onafhankelijke testinstituten en worden aangestuurd door gespecialiseerde dermatologen. Gedurende het onderzoek onder vrijwilligers is er strikte controle gehouden op onder andere eetgewoonten, lichamelijke activiteit en gewichtsverlies.

Lees ook:Nederlandse man gaat plat voor nieuwe afslankcrème
Lees ook:In twee weken afslanken terwijl je slaapt….
Lees ook:(W)ondergoed!
Lees ook:Mannen 20 procent meer kans op kanker
Lees ook:Vetcellen zijn onze gemeenste vijanden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>