Maak een BeautyPlanning

Tegenwoordig moeten we van alles in onze agenda plannen, omdat we met zijn allen aardig druk, druk, druk zijn. Soms vergeet je door al die hectiek goed voor jezelf en je lichaam te zorgen. Dat is zo jammer, want wie zichzelf voorbij loopt, raakt sneller vermoeid en geirriteerd. Ik hoef je niet te vertellen dat je er qua uiterlijk ook niet van opknapt. Bij deze wil ik je een goede tip geven, maak een BeautyPlanning, ofwel creër Beauty Time voor jezelf in je agenda.

1. Begin met het noteren van fitness of andere sportafspraken in je agenda. Probeer minimaal twee keer per week een uurtje sportief bezig zijn in te plannen. Door deze afspraken na te komen, zal je je beter over jezelf gaan voelen en kan je van de zomer deze tijd gebruiken om gewoon eens lekker, zonder je voor je lichaam te schamen, in de zee gaan zwemmen of over het strand te wandelen.

2. Plan om de veertien dagen een bezoek aan een zonnestudio. Je komt door te zonnebanken even volledig tot rust en je krijgt er nog een mooie kleur van ook.

3. Plan om de zes weken een bezoek aan een schoonheidsspecialiste die je huid optimaal reinigt.

4. Probeer alleen of samen met je partner of met een vriendin één keer per maand een saunabezoek in te plannen. Een avondje sauna pept je weerstand op en daarna voel je je als herboren.

Lees ook:Ontstress plek voor kwetsbare vrouwen
Lees ook:Goed slapen is goed voor de lijn
Lees ook:With this….Okselfris!
Lees ook:Slaap je mooi!
Lees ook:Slaap schoon!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>