With this….Okselfris!

Zweet je erg? Doe er dan wat aan! Niets zo hinderlijk als natte plekken onder je oksels! Begin als eerste met een shirtje van katoen onder je kleding te dragen, dat helpt om jouw transpiratievocht op te vangen. Zorg er daaarbij voor dat je altijd een extra t-shirtje bij je bent. Matig met gekruid eten, want van pikante pepers kun je behoorlijk snel gaan zweten. Je zweetkliertjes draaien ook overuren op koffie, prik, sigaretten en redbull, allemaal laten staan dus!

Probeer stress te vermijden en was jezelf elke ochtend. Na het wassen smeer je een bodylotion onder je oksels en pas daarna doe je er een deodorant over heen. Mochten al deze tips écht niet baten, breng dan eens een bezoek aan een specialist. Als je wilt kun je gebruik maken van een botoxbehandeling om op die manier je zweetkliertjes plat te leggen….

Lees ook:Beautyweekend@home
Lees ook:Een wit oogpotlood haalt je vermoeide look weg!
Lees ook:Weg wallen
Lees ook:Amazing………..48Uur lang Okselfris !
Lees ook:Zonnen maakt oud….

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>