Amazing………..48Uur lang Okselfris !

MEN_EXPERT_Eric_Cantona_01L’Oreal Paris Men Expert heeft iets nieuws voor mannen: een deo die je maar liefst 48 uur lang frisse oksels belooft. De 48H Dry Non-Stop deodorant is er in 2 variaties: een ultrakrachtige spray die een nevel van 10.000 microdruppels per seconde geeft en een XXL Roller met een diameter van 37,8mm.

De 48H Dry Non-Stop deodorant dankt zijn werking aan de toevoeging van SWEAT CAPTORS. Sweat Captors absorberen overtollig zweet en versnellen de verdamping ervan. Sweat Captors zorgen bovendien voor een direct droog en comfortabel gevoel.

De L’Oreal Paris Men Expert deodorant is te krijgen in 4 mannelijke geuren: Fresh Extreme, een formule met mentholgeur die de drager enorm veel energie geeft, Full Power, een op en top mannelijke geur die fris, fruitig, mossic, houtachtig en elegant ruikt, Sensitive Comfort, ideaal voor de gevoelige huid die snel overgevoelig reageert en last but not least Invisible Protect, deze deo laat geen witte strepen achter op je huid of op je kleding. De geur is fris en houtachtig.

Adviesprijs :

Men Expert Roll On € 3,29

Men Expert Deodorant 150 ml € 3,49 en Men Expert Deodorant 250ml € 4,39

MEN_EXPERT_Deo_FreshExtreme_Spray

Lees ook:Urenlang fris…
Lees ook:‘Amazing’ Body Wash van ‘The Big Pony Collection’
Lees ook:Musthave limited edition: ck one gold
Lees ook:Silver Shadow Deo is 100% fris en streepvrij
Lees ook:De geur van Zinédine Zidane

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>