Urenlang fris…

citrusCitrusgeur is sprankelend, zomers en fris en geeft je nieuwe energie. Dat zit ’m in de geurstoffen citral en limonene, onderdelen van de pure etherische citrusolie die je uit de schil van de citroen kunt halen. Deze geurstoffen hebben ook een antibacteriële werking. Mede daardoor is de etherische citrusolie voor Weleda geschikt om in verschillende verzorgingsproducten te verwerken, zoals de Citrus Deodorant.

Urenlang fris
Dankzij zijn geur geeft Citrus Deodorant je urenlang een fris gevoel en maakt dat je je licht en opgewekt voelt. De natuurlijke citroengeur neutraliseert ongewenste lichaamsluchtjes zonder de poriën af te sluiten. De deodorant is vriendelijk voor mens en milieu omdat hij geen synthetische anti-transpiranten, zoals aluminiumzouten bevat en vrij is van parabenen en ftalaten. Citrus Deodorant is voor mensen die willen dat hun huid onder de deodorant kan blijven ademen en voor iedereen die niet van synthetische luchtjes houdt.

Citrus Deodorant 30 ml € 5,15 en 100 ml € 11,75.

Lees ook:Unieke deodorants
Lees ook:Deo’s geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid
Lees ook:No sweat no more!
Lees ook:Allergiepas voor geuren
Lees ook:Silver Shadow Deo is 100% fris en streepvrij

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>