‘Amazing’ Body Wash van ‘The Big Pony Collection’

The Big Pony Collection is een coole geurlijn van Ralph Lauren voor jonge mannen die houden van keuzes, verandering en diversiteit. Nieuw in deze lijn zijn de body washes. De flacons zijn groot en niet breekbaar. Ze schuimen volop en bevatten de geuren van de originele parfums. Je kunt de geur zo intensief maken als je wilt door gebruik te maken van de Body Wash, de Body Spray, de Deodorant en de Eau de Toilette. The Big Pony Collection verschijnt tevens in een limited edition eua de toilette met een hippe ‘Ear Phone’ cadeau.

1. De SPORT geur. Citrus aromatisch. Deze geur laat zich het beste omschrijven als een combi van limoen met grapefruit. De blauwe kleur representeert het sportspel en adresseert naar de uitdaging tot prestatie.

2. De verleidelijke geur. Orientaalse fougère. Deze geur is een sexy mix van chocolade en musk. Aantrekkingskracht gegarandeerd! In de liefde is dit een succesnummer. De producten van deze lijn zitten in dieprode verpakkingen.

3. De avontuurlijke geur. Fougère houtachtig. Mmmmh mint en gemberwortel herken je in deze geur. Deze inspireert je tot beleving en sensatie. Het geeft je het gevoel naar buiten te willen, iets te ondernemen, adrenaline wordt opgewekt. De verpakking is groen, avontuurlijk as you can see & be.

4. De stijl geur. Houtachtig fruitig. Een energieke boost van mandarijn en kyarahout voor een uitzonderlijke stijl. Stijl is jouw motto. De verpakkingen zijn oranje. Voor durfals!

Vanaf heden te vinden in de door Ralph Lauren erkende verkooppunten. Body Wash flacon 400ml adviesprijs € 25,82. Eau de Toilette Ear Phone Edition 125ml adviesprijs € 49,19

Lees ook:Voor de hippe man van nu: Big Pony
Lees ook:#Winning: Polo Blue Sport
Lees ook:Always yours….
Lees ook:Gun HEM een blauwtje…
Lees ook:Een feestje dé zomerparfums van The Body Shop

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>