Voor de hippe man van nu: Big Pony

Vaderdagtip:

Big Pony shirts van Ralph Lauren zijn helemaal dé bom. Voor de jonge hippe mannen die zich deze stijl al eigen hebben gemaakt, was er al een BIG PONY Parfum collectie. Vanaf heden is de beauty collectie uitgebreid met de BIG PONY Body Sprays. Wowster! The Big Pony Fragrance Collection Body Sprays zijn onderscheidend en luxe, ze bieden de heren vier geuren te weten ‘Sport, Verleiding, Avontuur en Stijl’. Alle vier de sprays zijn gebaseerd op een duo van ingrediënten om een duidelijk signaal van top tot de basis te geven.

De moderne Big Pony Body Sprays zijn gehuld in rijke kleuren terwijl de polospelers en de nummers oversized weerspiegeld worden.

1. De SPORT geur. Citrus aromatisch. Wees een winnaar, wees onderdeel van een team. Deze verfrissende tonic stemt limoen met grapefruit op elkaar af om mannen tot overwinning aan te sporen. De blauwe bodyspray representeert het sportspel en adresseert naar de uitdaging tot prestatie. Op de flacon prijkt een groene polospeler ten opzichte van een gele nummer 1.

2. De verleidelijke geur. Orientaalse fougère. Een sexy mix dat chocolade en musk uitdaagt voor een omiskenbare aantrekkingskracht. De rody body van de flacon wordt geaccentueerd met een gele polospeler en een vetgedrukt groen nummer 2. De flacon brengt mannen meteen in het spel van verleiding en adresseert aan de uitdaging van liefde en het grote spel de vrouw te veroveren.

3. De avontuurlijke geur. Fougère houtachtig. Een fascinerende geur van mint en gemberwortel spoort aan tot een adrenaline boost en bereidt mannen voor op een beleving voor extreme sensaties. De geur adresseert aan het avontuurlijke spel en de uitdaging naar buiten te gaan. De groene flacon wordt gemarkeerd door een stevig blauw cijfer 3 ten opzichte van een oranje icoon van de polospeler.

4. De stijl geur. Houtachtig fruitig. Een energieke boost van mandarijn en kyarahout voor een uitzonderlijke stijl. Het spel van de stijl en de mogelijkheid individualiteit te uiten wordt gepresenteerd in deze oranje body spray met een blauwe polospeler en het rode nummer 4.

Verkrijgbaar vanaf heden, dus te gek voor vaderdag of zo maar voor je lief, omdat je wilt dat hij lekker ruikt, bij de door Ralph Lauren erkende verkooppunten. Flacon 200ml, adviesprijs € 17,71.

Lees ook:‘Amazing’ Body Wash van ‘The Big Pony Collection’
Lees ook:Gun HEM een blauwtje…
Lees ook:Always yours….
Lees ook:L’homme LIBRE voor de man van NU
Lees ook:Sneakpreview: Playboy – Full Body Shower gel & Shampoo

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>