Thuis Shiatsu masseren

Masseren doet je goed. Na een massage voel je je als herboren. Ik heb alleen nog geen vriendje kunnen vinden die me dagelijks wil masseren :( Gelukkig is massagegeluk te koop!! Het  Amerikaanse bedrijf HoMedics® komt met een vernieuwd massagekussen dat zich  helemaal aanpast aan de lichaamsbouw. Dit nieuwe model telt twaalf massagefuncties op de rug en de  schouders en is volledig in de hoogte en breedte verstelbaar. Ik ben verliefd!Daarnaast komen  ook de dijen aan bod met een aantal massagekoppen met trilfunctie. HoMedics® is gespecialiseerd in massageapparatuur die Shiatsu massage toepast zonder  menselijke handen. Dankzij dit gepatenteerde systeem kan men zich dagelijks  ontspannen en kunnen de gevolgen van stress weggenomen worden. Het kussen kan op  elk gewenst moment in elke stoel gebruikt worden. 

Shiatsu

Shiatsu  massage is een traditionele  Japanse techniek waarbij met de vingertoppen druk wordt uitgeoefend op de  meridianen van het lichaam om zo eventuele blokkades op te heffen. Deze techniek  stimuleert de “chi” (levensenergie) en verdrijft stress en spanning. De  mechanische vingertoppen bewegen niet alleen horizontaal en vertikaal maar  hebben nu ook dieptewerking op de spieren. Ze zijn uitgevoerd met een  vibratiefunctie en een infrarood warmtesysteem waarmee een diepgaande  spiermassage mogelijk wordt. De nieuwe CBS-1000 is zowel in de breedte als in de hoogte aan te  passen aan het lichaam. Ook de hoogte van de massagepunten kan geregeld worden,  zodat precies daar waar het nodig is druk kan uitgevoerd worden.

Twaalf  massage functies

Met maar liefst 12 massagefuncties kan de CBS-1000 naar eigen wens  instellen diverse shiatsu-, tril- en rolmassages uitvoeren. De rolmasssage maakt  de spieren los en wordt geadviseerd voorafgaand aan de Shiatsu massage. De  vibrerende functie verhoogt de bloedcirculatie, waardoor de stijfheid van de  spieren wordt verminderd. Deze functie kan tegelijkertijd met zowel de rol- als  de Shiatsu massage worden ingesteld. Het zelfde geldt voor de infrarood optie  die een kalmerende warmte verspreidt om de spierspanning diepgaand te  verzachten. Dit nieuwe massagekussen masseert ook de schouders mee. HoMedics  integreerde eveneens in de zitplaats massageknoppen, die voor een deugddoende  trillingsmassage van de bovenbenen zorgen.

Design

Om een dagelijkse massage te stimuleren heeft Homedics gezocht naar  een tijdloos ontwerp dat in ieder interieur past, zodat men het kussen niet  hoeft te ‘verstoppen’. Het merk  trok een Italiaanse designer aan, die ook voor een luxe automerk interieurs  ontwerpt. De voormalige zwarte kleur heeft plaats voor gemaakt voor gedekt en  trendy grijsbruin. De CBS-1000  heeft ultrazachte opgevulde kussentjes aan beide zijkanten voor extra  ondersteuning van de onderrug en armen. De ontwerper hield ook rekening met het  gebruik van de CBS-1000 op een zachte ondergrond: het kussen is volledig  aanpasbaar.

Bedieningsgemak

Met  een afstandsbediening kan men de werking van de stoel verplaatsen naar een  specifieke, pijnlijke of vermoeide plek in de rug. De Shiatsukussens van  HoMedics® zijn onmiddellijk gebruiksklaar. Met de handige draagtas is hij  eenvoudig mee te nemen en in iedere stoel te plaatsen. Men hoeft slechts het  kussen aan te sluiten en het gewenste programma te kiezen. Met  de apparatuur vanHoMedics® wordt dit mogelijk gemaakt zonder veel tijd en geld kwijt te zijn, waar en  wanneer u maar wilt.

Een  dagelijkse massage van 15 tot 20  minuten volstaat voor een optimale reactie van het lichaam.

HoMedics® producten zijn o.a. verkrijgbaar bij Mediamarkt en Saturn. De CBS-1000 kost 369 euro incl.  btw.

Voor  meer informatie: www.homedics.nl

Lees ook:Heerlijk ontspannen met een massagekussen
Lees ook:Colosé kruiden massage olie verlicht body & mind
Lees ook:Neem ‘s een massage!
Lees ook:Tot de verbeelding sprekende massage oliën, met voor elk wat wils!
Lees ook:Leer ook met hete stenen te masseren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>