Tot de verbeelding sprekende massage oliën, met voor elk wat wils!

Hamam Massage Oil 2010 LROp zijn tijd moet je jezelf een ontspannende lichaamsmassage gunnen. Het houdt je op de been. Vooral  nu het buiten steeds kouder wordt en onze spieren daardoor verstijven, is niets zo lekker als van top to teen gemasseerd worden. Je kunt ook speciale massage-avonden organiseren waarop je samen met je partner of vriendin afspreekt om elkaar te masseren. Een massage zorgt ervoor dat je huid mooier wordt, dat je spieren zich ontspannen en dat je geest zich oplaadt. Kortom: één massage per week, maakt het leven een stuk aangenamer. Bij een massage hoort olie.  Therme® Skincare bevat  een ruime keuze Massage Oils, die je qua belevenis meenemen naar de massagerituelen van uiteenlopende werelddelen. Er zijn verschillende soorten massages die allen tot doel hebben het lichaam te ontspannen, vitaliseren en vooral…verwennen! Verschillende landen hebben elk zo hun eigen massagerituelen. Of je nu gaat voor een massage volgens de tradities van de Hammam, Ayurveda of Lomi Lomi, of liever kiest voor traditionele Aromatherapie met etherische olie van ontspannende Lavendel of sensuele Ylang Ylang, met Therme® Skincare wordt masseren hoe dan ook een regelrecht genot voor alle zintuigen

NIEUW! Massage tot Oosterse kunst verheffen met Therme Hammam Massage Oil Massage is een onmisbaar onderdeel van een traditioneel Hammam- ritueel. De nieuwe THERME® Hammam Massage Oil bevat Cederhout, pure Olijfolie en Oosterse kruiden. Cederaroma wordt al eeuwenlang gebruikt om het zelfvertrouwen te versterken. Olijfolie is rijk aan antioxidanten, onverzadigde vetzuren en maakt de huid gaaf, soepel en zacht. Deze heerlijke massageolie verheft een ontspannende lichaamsmassage tot regelrechte Oosterse kunst!

Harmonie en balans voor lichaam én geest met Therme® Ayurveda Massage Oil Een massage met THERME® Ayurveda Massage Oil betekent pure ontspanning en ultiem verwennen óf verwend worden. De fluweelzachte massageolie op basis van Sinaasappel, Sandelhout en Patchoeli helpt het lichaam tot rust te komen en nieuwe energie op te doen. Massage heeft een positief effect op de stimulatie van de bloedsomloop, de stofwisseling en het immuunsysteem. Het geeft bovendien verlichting bij gespannen spieren, een ‘druk’ hoofd en spierpijn. Ervaar zelf het harmoniserende effect van deze friskruidige massageolie die lichaam en geest weldadig in balans brengt.

Paradijselijk genieten met Therme® Lomi  Lomi  Massage Oil ‘Lomi Lomi’ is de Hawaïaanse term voor een vitaliserende massage, die erop gericht is om blokkades in het lichaam op te heffen door middel van zacht strijkende massagebewegingen. Niet voor niets heeft THERME® daarom een rijke Lomi Lomi Massage Oil aan haar Wereldkuur toegevoegd op basis van Frangipanibloem en kokosnoot. Een massage met THERME® Lomi Lomi Massage Oil begint boven aan het hoofd via de energiebanen van het lichaam naar beneden toe, met de nadruk op strijkende massagebewegingen bij de beide onderarmen. Deze unieke Hawaïaanse massagemethode laat voelbaar nieuwe energie door het lichaam stromen en staat dankzij de formule én geurbeleving van THERME® Lomi Lomi Massage Oil voor paradijselijk genieten!

Pure ontspanning dankzij Therme® Lavender Massage Oil Therme® Lavender Massage Oil is ideaal als versoepelende massageolie tussen handen en huid tijdens een intens ontspannende massage. De weldadige geur van Lavendel werkt ontspannend bij stress en spanning en bevordert een goede nachtrust. Deze ultiem verwennende olie stimuleert de bloedsomloop, de stofwisseling en het immuunsysteem. Een ontspannende massage met deze heerlijke olie geeft verlichting bij gespannen en overbelaste spieren en spierpijn. Lichaam en geest komen hierdoor even lekker helemaal tot rust!

 Verleidingsmassage met Therme® Ylang Ylang Massage Oil Ylang Ylang is een exotische bloem met een weelderige, sensuele geur die een ontspannende en harmoniserende invloed heeft op alle zintuigen. THERME® Skincare voegde Ylang-Ylang toe aan diverse bodyproducten voor een sensuele en exotische geurbeleving en een fluweelzachte huid.  Een intens zinnenprikkelende en sensuele massage is gegarandeerd met THERME® Ylang Ylang Massage Oil!  

Distributie, verkoopprijzen & meer informatie   

De producten van THERME® Skincare worden op de Nederlandse markt gebracht door Remark Groep B.V. uit Meppel en wordt verkocht via de drogist, supermarkt en warenhuis.

Voor meer informatie kan de consument kijken op de website: www.therme.nl of bellen met de
THERME®- Consumentenlijn via telefoonnummer 0900-1112223 (€ 0,25 p.m.).

Adviesverkoopprijzen:

  • THERME® Hammam Massage Oil                    €  7,59/100 ml (NIEUW!)
  • THERME® Ayurveda Massage Oil                   €  7,59/100 ml
  • THERME® Lomi Lomi Massage Oil                 €  7,59/100 ml
  • THERME® Lavender Massage Oil                   €  7,59/100 ml
  • THERME® Ylang Ylang Massage Oil              €  7,59/100 ml

Lees ook:Baden als Cleopatra…
Lees ook:Lekker voor je velletje: Therme® Bodybutters in diverse smaken…
Lees ook:Herbeleef je vakantie met deze Body Butters
Lees ook:Lavendel in de badkamer
Lees ook:Masseer je stress weg…

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Tot de verbeelding sprekende massage oliën, met voor elk wat wils!

  1. Jean Martin

    Inderdaad,
    Ik kan dit alleen maar beamen. Een goede ontspannende massage doet wonderen. Uw energiebalans komt na een drukke werkweek, dank zij massage terug in evenwicht. Het is aangenaam, relaxerend en uitstekend voor de gezondheid. Spanning en stress worden afgedreven. Het idee van een massage-avond onder partners is zeker een must. Niet alleen is het relaxerend, maar het zal ook nog de band tussen beiden versterken. Goede olieën of crèmes zullen deze beleving, zoals je aangeeft, tot een hoger niveau brengen. Enkele eenvoudige hulpmiddelen kunnen je nog meer helpen bij het tot stand brengen van de ontspanning.
    Een paar voorbeelden zijn:
    - Solac ME7705 massage-apparaat die je laat genieten van een Japanse shiatsu-massage
    - waterproof mini massage-apparaat Be-wizz laat je toe om via de vibraties te genieten van een ontspannende, verzachtende massage zelfs in bad of onder de douche.
    - Heb je last van cellulitis dan kan je genieten van een professionele massage met de solac ME7710. De bloeddoorstroming wordt verhoogt zodat toxische stoffen geëlimineerd worden;
    - de draagbare be-free massagekussentjes kan je op ieder moment van de dag gebruiken voor bijvoorbeeld gezicht en hoofdhuid.
    - of wat dacht je van het Homedics massage-apparaat dat in ieders tas past en dus overal voor ontspanning kan zorgen.

    Allemaal kleinere apparaten die vlot in gebruik zijn en die je kunnen helpen om van een massage een waar festijn te maken.

    Je kan ze gemakkelijk verkrijgen op http://www.verzorgpunt.nl
    en helemaal niet duur.
    Ik kan het alleen maar aanraden.
    Massage wordt op die manier niet alleen aangenaam door gebruik van de juiste oliën, maar je bent bovendien nog eens zeker van een juiste uitvoering. Het werkt relaxerend, ontspannend en is een uitstekende aanvulling van de dagelijkse verzorging.

      /   Reply  / 
  2. Buy RevitaDerm

    Enkele eenvoudige hulpmiddelen kunnen je nog meer helpen bij het tot stand brengen van de ontspanning.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>