Colosé kruiden massage olie verlicht body & mind

De kruiden massage olie van Colosé wordt speciaal voor de droge huid aanbevolen, maar is eveneens geschikt voor ieder type skin. Af en toe een massage maakt het leven een stuk aangenamer.
 
Werking

Lichaamsmassage bestaat uit systematisch, met de hand kneden en wrijven met lichte druk ter ontspanning van de spieren, voor de doorbloeding van de weefsels en het soepel maken van de huid.
De massage na het baden, wordt al sinds Hippocrates, d.w.z. van af de 5e eeuw voor christus, als waardevolle medicinale hulp gezien. Het kan spanning en stress verminderen. Het helpt tegen hoofdpijn, verzacht chronische pijn door verbetering van de bloedcirculatie. Massage stimuleert zenuwen, ontspant verkrampte spieren en bindweefsel en geeft uw elasticiteit terug. 

Gebruik

Massage olie op de te masseren lichaamsdelen aanbrengen. Meestal wordt de Zweedse massage gebruikt. Een  techniek bestaand uit een langzaam ritme van glijdende bewegingen op de huid, in de richting van de hersenen, b.v. van polsgewricht naar de schouder. Een verwarming van de huid wordt voelbaar als bewijs van de werking van de massage.

Opmerking

Dankzij de snelle opname door de huid, zonder een vette laag achter te laten, en zijn actieve componenten kan deze massage olie van hoogste kwaliteit, thuis of in een professionele schoonheidssalon gebruikt worden.

check: www.colose.nl  – adviesprijs € 35,00

Lees ook:Heerlijk ontspannen met een massagekussen
Lees ook:In harmonie dankzij een massage
Lees ook:Masseer je stress weg…
Lees ook:Tot de verbeelding sprekende massage oliën, met voor elk wat wils!
Lees ook:Thuis Shiatsu masseren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>