Neem ‘s een massage!

massageLekker ontspannen terug van je zomervakantie? Of zit de stress er alweer in? Want de zomervakantie is bij uitstek dé periode voor ontspanning! Om je lichaam lekker uitgerust te houden – ook na je vakantie – is een goede lichaamsmassage aan te raden.

Wat is er nu lekkerder dan even heerlijk genieten van een goede lichaamsmassage?! Tijdens een massage komen lichaam en geest even helemaal tot rust. De spieren worden losgemaakt, de bloedsomloop wordt gestimuleerd en je lichaam komt weer helemaal in balans. Net zoals op vakantie.

Bij Wellnessresort de Zwaluwhoeve in Harderwijk zijn tal van mogelijkheden voor een lekkere massage. Van een energetische massage tot een hot stone behandeling, alles is mogelijk! Ook in onze hoofdstad kun je bij ons terecht. Geniet bijvoorbeeld van een ontspanningsmassage bij Dr. Fish Amsterdam of laat je verrassen door een Hamambehandeling bij City Spa Amsterdam!

Lees ook:Leer ook met hete stenen te masseren
Lees ook:Dr. Fish laat visjes aan je handen en voeten knabbelen
Lees ook:Lekker frisssss met de visjes van Dr. Fish!
Lees ook:Eigen cosmetica en SunCare verzorgingslijn voor Zwaluwhoeve
Lees ook:Aloe Vera, een en al voordeel voor je huid

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>