Love your Curls

Kroeshaar en krullen mogen weer. Curls of Nature biedt een breed scala aan de nieuwste producten uit binnen- en buitenland voor ieder krultype. Of je nu blonde spiralen, rood golvend haar, gemengde krullen of een kroeze afro hebt. Bij Curls of Nature kun je terecht voor een breed aanbod van de hipste producten uit binnen- en buitenland geformuleerd volgens de nieuwste technieken. Mooney Zichterman, zelf gezegend met een volle bos krullen, ging zes jaar geleden op zoek naar producten voor haar haartype. Ze constateerde weinig aanbod, naast de reguliere producten voor black hair die niet echt op natuurlijk kroeshaar en krullen zijn afgestemd. “De meeste producten die hier in de afro -cosmeticawinkels te koop zijn, bevatten minerale oliën en sulfaten die onze haarproblemen alleen maar verergeren. Ik wil mijn klanten echte oplossingen bieden”, aldus Zichterman. Naast hoofdhuidproblemen zijn veel voorkomende haarproblemen volgens de onderneemster pluizig, droog en breekbaar haar.

In haar webwinkel www.curlsofnature.com en op haar vestigingsadres Curly Hair Boutique in Diemen kan men terecht voor de crème de la crème onder black hair haarverzorgingsproducten voor het krullende en kroeze haartype. Ook biedt zij persoonlijk advies omdat zij constateert dat klanten daar behoefte aan hebben. Zichterman: “Topmerken zijn Hair Rules van de Amerikaanse celebrity stylist Anthony Dickey – hij werkt onder meer met Michelle Obama, Alicia Keys en Sarah Jessica Parker – , Curl Junkie, Sheamoisture en Curls. De laatste 3 zijn heel erg populair onder Amerikaanse curlies.”

Daarnaast zijn er merken van Nederlandse bodem verkrijgbaar. “Wij hebben Sheado op biologische en plantaardige basis dat nieuw op de markt is. Voor dit merk ben ik bevoegd consulent.”

Zichterman zinspeelt op een kentering in de markt voor black hair producten. Het liefst ziet zij dat reguliere cosmeticazaken meer rekening gaan houden met de behoeften van natuurlijk kroeshaar en krullen. “Ik hoop daarin een bijdrage te kunnen leveren.”

Via haar webwinkel en haar filiaal Curly Hair Boutique brengt zij de producten aan de man.

foto: curls of nature

Lees ook:Beautiful black hair
Lees ook:Superleuke krullen in 40 seconden
Lees ook:Vrouwen houden van hun ‘kroeshaar’
Lees ook:Haar; de krullenkracht van L’Oréal
Lees ook:Creëer celebritykrullen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>