Creëer celebritykrullen

curlsBen je gek op mooie krullen in je haren? De nieuwe krultang Carmen 3-in-1 Celebrity belooft je krullen in alle soorten en maten. De krultang heeft drie opzetstukken waarmee je veel volume creëert. Naast grote krullen kun je ook frivole kleinere krullen maken. Zo heb je veel stylingsmogelijkheden voor de mooiste looks. Dankzij de Fast Heat-functie is de krultang supersnel warm: snel en handig in gebruik.

De Carmen 3-in-1 Celebrity is uitgerust met tourmaline-technologie wat zorgt voor behoud van de natuurlijke oliën in het haar. Het geeft optimale bescherming; je haar voelt zachter aan en krijgt een mooie glans. De ultra gladde, keramische coating zorgt voor stevige krullen met een langdurig resultaat.

Variabele temperatuurregeling

De Carmen 3-in-1 Celebrity wordt snel en gelijkmatig warm. Met de variabele temperatuurregeling van 120° tot 200° kun je de gewenste temperatuur instellen, afhankelijk van je haartype. De temperatuur is zichtbaar op het LCD-scherm. De opzetstukken hebben een diameter van 38, 32 en 25 mm. Ze zijn geschikt voor het creëren van verschillende volumes en weelderige, compacte krullen.  De krultang is ook te gebruiken voor gekleurd haar.

De Carmen 3-in-1 Celebrity is extra veilig door de auto shut-off functie. Laat je het apparaat per ongeluk aan staan, dan wordt het na 45 minuten automatisch uitgeschakeld. Na gebruik kun je de krultang direct opbergen in de hittebestendige opbergetui.

tang

Lees ook:Weelderige krullen
Lees ook:Superleuke krullen in 40 seconden
Lees ook:Straightener voor sexy krullen
Lees ook:Win een weekend shoppen in Milaan
Lees ook:Haal de nagelstyliste in huis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>