Superleuke krullen in 40 seconden

Carmen

Zin in superleuke krullen? Dan is de nieuwe, conische krultang van Carmen wellicht iets voor jou. Hiermee kun je lekker experimenteren en maak je de mooiste kapsels. Ieder dag weer, want variatie is de nieuwe trend.

Krullen zijn weer helemaal hot met True Curls van Carmen. Deze kegelvormige krultang loopt taps toe, van 25 mm naar 13 mm. Dat is niet zonder reden. Je gebruikt de hele tang om de krul er als een spiraal omheen te draaien. Hierdoor is iedere krul bovenin breder en wordt naar onder toe steeds kleiner. Zo creëer je het springerige, stevige effect dat je zo graag wilt. Dat is het geheim van mooie, natuurlijke, weelderige krullen.
De ultra gladde, keramische coating zorgt voor behoud van de natuurlijke oliën in het haar en geeft een optimale bescherming. Je haar voelt zachter aan en krijgt een mooie glans. In veertig seconden is de Carmen True Curls klaar voor gebruik, dankzij de ‘fast heat up time’. De temperatuur wordt weergegeven op het LCD-display en is in te stellen tot 200° C, afhankelijk van je haartype.

De 360° meedraaiende, koele top biedt houvast bij het indraaien van de haarlokken. De Carmen True Curls is extra veilig door de auto shut-off functie. Na gebruik kun je de krultang direct opbergen in de compacte, hittebestendige opbergetui. Dankzij Dual Voltage is de krultang wereldwijd te gebruiken.

Informatie
Klik hier voor de inspiratie-video van Carmen True Curls (modelnummer CT4525). Adviesprijs € 35,99. Ga voor meer informatie en verkooppunten naar Carmen.nl

Lees ook:Weelderige krullen
Lees ook:Creëer celebritykrullen
Lees ook:Straightener voor sexy krullen
Lees ook:De carmenset heeft Sarah gezien!
Lees ook:Denk na voordat je iets stompzinnigs tegen een krullenbol zegt!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>