Get that healthy glow!

Het creëren van een gezond stralende teint (‘healthy glow’) is meer dan ooit tevoren een begeerlijk streven geworden, als het gaat om het onthullen van natuurlijke schoonheid. Het blootstellen van de huid aan UV- straling tijdens de zomermaanden, kan er echter voor zorgen dat zich op het gezicht op diverse plaatsen pigmentvlekken of andere huidverkleuringen vormen. PRIORI® Skincare biedt hiervoor binnen haar ‘Natureceuticals’ CoffeeBerry®- lijn drie 100% natuurlijke producten die de teint (na een zomer vol zon) opnieuw een zichtbaar egalere en opvallend heldere uitstraling geven.

Teveel (onbeschermde) blootstelling aan de zon en haar straling stimuleert de melanineproductie van de huid intensief. Hierdoor kunnen er op meerdere plaatsen huidverkleuringen ontstaan die de teint een vlekkerige uitstraling geven en de huid daardoor onnodig vele jaren ouder laten lijken dan zij daadwerkelijk is. Om deze huidverkleuringen doeltreffend aan te pakken, biedt PRIORI® Skincare een effectieve natuurlijke aanpak met producten op basis van een ongekend krachtige antioxidant, te weten het koffiebes- extract.

Stap 1: Een natuurzuivere, verhelderende reiniging

Met de PRIORI® Coffeeberry Revitalizing Cleanser reinig je de gezichtshuid op een effectieve wijze in alle zachtheid, op een uitzonderlijk natuurzuivere manier. Deze licht schuimende formule is ontwikkeld voor zowel het gezicht als lichaam en zorgt ervoor dat de huid perfect zacht, schoon, zuiver en gerevitaliseerd wordt. De samenstelling op basis van koffiebes-, druivenpit-, aloë vera-, vanillebloem-, en appelextracten verwijdert op een zachte wijze make-up, dode huidcellen, vet en overige onzuiverheden, terwijl de huid tegelijkertijd van voldoende vocht wordt voorzien. De toegevoegde milde fruitzuren exfoliëren de huid op een effectieve wijze en laten haar bij consequent dagelijks gebruik zacht, glad en egaal voor de dag komen.

Stap 2: Een genadeloze, 100% natuurlijke aanpak van pigmentvlekken 

Om pigmentvlekken en andere huidverkleuringen als gevolg van teveel UV- straling (of andere oorzaken) effectief aan te pakken, biedt PRIORI® Skincare binnen haar “groene” CoffeeBerry®- lijn het Brightening Facial Complex. Deze geavanceerde formule wordt ook wel het ‘Transformation Complex’ genoemd. De formule is met name ontwikkeld voor het effectief behandelen van ongelijke huidverkleuringen en (hyper)pigmentatie en het verbetert, corrigeert en hydrateert de door de zon beschadigde huid. Het toegevoegde, hoge percentage koffiebes- extract in combinatie met zoethout- extract heeft een krachtige huidoplichtende werking en effectieve anti-aging eigenschappen. De formule is verder rijk aan verzorgende ingrediënten zoals avocado olie, arganolie, granaatappel- extract, bosbes-extract, de vitaminen A, E en C en betacaroteen. De eveneens toegevoegde werkstof gentiaanwortel-extract heeft tevens bewezen superieure depigmentatie- eigenschappen te hebben in vergelijking tot het in Europa verboden ingrediënt Hydroquinone, maar dan op een volledig veilige en natuurlijke wijze!

Stap 3: het perfectioneren van een ‘sunkissed’ teint tot ver in het najaar

De PRIORI® CoffeeBerry® 100% Natural Perfecting Minerals combinerende oerkracht van een 100% natuurlijke, heel krachtige antioxidant met een verfijnde textuur in de vorm van een minerale poederfoundation. Ook deze foundations zijn gebaseerd op het natuurlijke koffiebes-extract, dat qua antioxidant- effect maar liefst 3x krachtiger is dan groene thee! Door de hoogwaardige samenstelling van krachtige polyfenolen en anti-oxidanten, zorgt het koffiebes-extract voor buitengewone anti-aging voordelen. Dit wordt zichtbaar en voelbaar door  een intensieve hydratatie en opheldering van de huid, een vermindering van fijne lijntjes en rimpels, alsmede een opzienbarende vermindering en het gelijkmatiger maken van een ongelijkmatige teint. Deze unieke minerale foundations beschermen de huid tegen zowel UVA- als UVB- straling van de zon dankzij een SPF 25, UVA 10 en PA+++ (PA is de aanduiding voor de mate van UVA- bescherming). De PRIORI® CoffeeBerry® 100% Natural Perfecting Minerals in de nuance ‘Sunkissed’ zorgt voor een begerenswaardige perfectionering én accentuering van een door de zon gekuste teint, nog ver tot in het komende najaar!

More info: De producten van PRIORI® Skincare worden op de Nederlandse markt gedistribueerd door Beauty Injection uit Nieuwegein en worden verkocht bij professionele schoonheidssalons door heel Nederland.  Voor een adres van een salon in de buurt en meer informatie is er de website: www.prioriskincare.nl    

Verkoopprijzen:          ·        

PRIORI® CoffeeBerry® Revitalizing Cleanser                               € 57,70/240 ml  ·        

PRIORI® CoffeeBerry® Brightening Facial Complex                      € 78,30/  30 ml·        

PRIORI® CoffeeBerry® 100% Natural Perfecting Minerals             € 51,50/14 g.

 

Lees ook:Pigmentvlekken en huidverkleuringen door UV- straling?
Lees ook:Dag huidverkleuringen!
Lees ook:Effectieve oogserums laten je blik stralen
Lees ook:Botox in a bottle
Lees ook:Pigmentvlekken? Doe er wat aan!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>