Pigmentvlekken? Doe er wat aan!

De blootstelling aan UV-straling tijdens de zomermaanden zorgt niet alleen voor een mooie bruine teint, maar laat de gezichtshuid op sommige plaatsen ook minder egaal voor de dag komen door de vorming van pigmentvlekken. De zon kan ook zorgen voor de vorming van extra rimpels en fijne lijntjes als gevolg van haar uitdrogende werking. De PRIORI® Idebenone Complex-lijn  biedt met de ‘Even Tones’ en ‘Smooth Lines’ twee effectieve producten op basis van de “power antioxidant” Idebenone Complex, die ervoor zorgen dat de huid opnieuw een gelijkmatige teint én jeugdige uitstraling krijgt!

De PRIORI® Idebenone Complex- lijn is een professionele huidverzorgingslijn, bestaande uit 7 producten op basis van de anti-aging ‘power antioxidant Idebenone Complex.  Dit is een biotechologisch ontwikkeld molecuul dat familie is van het natuurlijke Co-Enzyme Q10. Idebenone Complex is echter 60% kleiner, waardoor het nog beter de huid kan binnendringen, naar die plaatsen in de huid,  waar bescherming tegen en neutralisatie van interne en externe bronnen van oxidatieve stress nodig het hardst nodig is. Eenmaal in de huid is deze krachtige werkstof in staat  om een teveel aan vrije radicalen zonder pardon te elimineren en de huid daarmee intensief te revitaliseren.  Idebenone Complex is daardoor 1000x effectiever dan gewone Q10 en kan dus met recht een Superceutical ™worden genoemd!

Powerbehandeling tegen huidverkleuringen met PRIORI® Idebenone Even Tones

De formule van PRIORI® Idebenone Complex Even Tones  werd specifiek ontwikkeld om de huid egaler te maken en hyperpigmentatie doeltreffend te verminderen. Deze krachtige anti-aging behandeling corrigeert en beschermt de huid tevens tegen een vroegtijdige veroudering, veroorzaakt door “omgevingsstress”. De formule bevat een ‘EPF’ (‘Environmental Protection Factor’) van 95  en is daarmee de hoogst verkrijgbare antioxidant bescherming van dit moment! De niet-vette en geurloze lotion bevat een hoog gehalte Idebenone Complex in combinatie met Gentiaanwortel- extract voor een krachtige huidoplichtende werking bij pigmentvlekken en andere huidverkleuringen. Dit extract is een veilig en natuurlijk alternatief voor de huidoplichtende werkstof hydroquinone. Het vermindert tevens de aanwezigheid van fijne lijntjes, diepere rimpels en biedt superieure antioxidant- eigenschappen vanwege de hoogst mogelijke EPF!

PRIORI® Idebenone Smooth Lines, de genadeloze totaalaanpak van after sun rimpels!

Deze heel gerichte anti-aging verzorging bevat werkstoffen zoals onder meer een hoog gehalte van de ‘Superceutical®’ Idebenone Complex, Gierst- extract, ceramiden, linolzuur en vitamine E. De krachtige, gladmakende formule  corrigeert en beschermt tegen vroegtijdige huidveroudering, veroorzaakt door oxidatieve stress of teveel zonlicht. PRIORI® Idebenone Complex Smooth Lines vermindert het risico op zonbeschadiging dankzij de toevoeging van een zonnefilter op basis van Titanium Dioxide en biedt superieure antioxidant eigenschappen vanwege een EPF® 95! Bij het neutraliseren van de vrije radicalen, vermindert PRIORI® Idebenone Complex Smooth Lines de oxidatieve stress in de cellen en revitaliseert de huid krachtig. Fijne lijntjes en rimpels worden zonder pardon aangepakt en verminderd. De formule zorgt voorts voor een opvallend gladde, zachte huid met een verfijnd huidbeeld en een stralende en zichtbaar verfriste teint.

Uniek hoge ‘Environmental Protection Factor’ (EPF)

 

Alle PRIORI® Idebenone- producten hebben een ‘EPF’ (‘Environmental Protection Factor’) van maar liefst 95, die ervoor  zorgt dat de huid een maximale bescherming krijgt tegen schadelijke omgevingsfactoren zoals milieu (luchtvervuiling).

 

Dit is dus wat anders dan een SPF (Sun Protection Factor). Een SPF biedt geen bescherming tegen vrije radicalen en beschermt de huid niet tegen ozon, sigarettenrook en luchtvervuiling. Een zonnefilter blokkeert nooit 100% tegen UV- licht en zo blijft het dus mogelijk dat UV- straling de huid kan binnendringen, vrije radicalen kan vormen en de huid dus kan beschadigen. Het beschermen van de huid met een SPF vertoont dus gaten.

 

De aan de PRIORI® Idebenone- producten toegevoegde EPF vult deze gaten, om de huid optimaal te kunnen beschermen!

 


More info:

De producten van PRIORI® Skincare worden op de Nederlandse markt gedistribueerd door Beauty Injection uit Nieuwegein en worden verkocht bij professionele schoonheidssalons door heel Nederland.

Voor een adres van een salon in de buurt en meer informatie is er de website www.prioriskincare.nl    

Verkoopprijzen:               

  • PRIORI® Idebenone Complex Even Tones                               €  118,45/30 ml
  • PRIORI®Idebenone Complex Smooth Lines           €  113,30/30 ml 

Lees ook:Pigmentvlekken en huidverkleuringen door UV- straling?
Lees ook:Verbeter je huid met Priori
Lees ook:‘probleemz​ones’ waar dan?
Lees ook:Ultrakrachtige ‘power antioxidant bodycrème’
Lees ook:Photoshop in a bottle

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>