Ultrakrachtige ‘power antioxidant bodycrème’

De PRIORI® Idebenone Complex- lijn is een professionele huidverzorgingslijn op basis van de anti-aging ‘power antioxidant Idebenone. Deze ultrakrachtige werkstof is maar liefst 1000 keer effectiever dan gewone Q10 en kan dus met recht een ‘Superceutical™’ worden genoemd! De PRIORI Idebenone Complex Age Defying Body Cream maakt een opvallend jeugdige, stevige en veerkrachtige lichaamshuid voor iedereen mogelijk. ‘The sky is the limit’ met dezeultrakrachtige ‘power antioxidant bodycrème’, die het plafond van huidverjonging voorgoed laat verdwijnen! Alle vormen van ‘omgevingsstress’ hebben hoe dan ook dezelfde reactie: oxidatieve stress oftewel schade aan de cellen, veroorzaakt door een opeenstapeling van schadelijke zuurstofmoleculen, beter bekend als ‘vrije radicalen’. Dit zijn de belangrijkste veroorzakers van een vroegtijdige huidveroudering. Antioxidanten zijn dan een krachtig en vooral effectief wapen. Idebenone is de meest krachtige, nieuwe generatie antioxidant die de lichaamshuid langdurig jong, veerkrachtig, glad, opvallend fris en stralend houdt! ‘Superceuticals’ zijn dé nieuwe trend als het gaat om een genadeloze aanpak van de zichtbare tekenen van de tand des tijds!
De hoogst mogelijke bescherming tegen schadelijke milieu invloeden en vrije radicalenstressIn tegenstelling tot vitaminen en plantaardige antioxidanten, is Idebenone een totaal nieuwe soort antioxidant, welke de tekenen van huidveroudering op een zeer krachtige wijze corrigeert. Tevens biedt deze de hoogst mogelijke bescherming tegen schadelijke milieu invloeden en vrije radicalenstress dankzij een Environmental Protection Factor® 95 (EPF® 95). Dit is iets totaal anders dan een SPF (zonnefactor). Een EPF is een gecertificeerde meeteenheid om de antioxidant beschermingscapaciteit te meten.  

Vernieuwd, nu nóg krachtiger Idebenone Complex, voor een significant verbeterde huidacceptatie
PRIORI® Skincare blijft zich ontwikkelen en legt de lat voor anti-aging ‘Cosmeceutical Skincare Therapie’ voortdurend hoger. Met de introductie van het vernieuwde Idebenone Complex (Hydroxydecyl Ubiquinoyl Dipalmitoyl Glycerate) werd wederom een verbetering in de PRORI® Idebenone® Superceuticals- technologie gerealiseerd. Dit betekent concreet: een verbeterde afgifte, verbeterde resultaten en een verbeterde huidacceptatie.
 
Hoe werkt het geavanceerde Idebenone Complex en wat maakt deze ‘power antioxidant’ zo uniek?
 
De PRIORI® Idebenone Complex- producten hebben een uitzonderlijk hoge mate van werkzaamheid ten aanzien van het verbeteren van de stevigheid, vitaliteit, veerkracht, teint en souplesse: kortom de jeugdigheid van de huid! Het ultrageavanceerde Idebenone Complex gaat huidveroudering vanuit de kern van de huidcellen (de mitochondria) op een zeer actieve wijze tegen. Het revitaliseert de huidcellen door vrije radicalen, die ontstaan bij natuurlijke energieprocessen van onze cellen, genadeloos  te elimineren!
Stevige, gladde én veerkrachtige lichaamshuid met PRIORI Idebenone Complex Age Defying Body Cream
 
De PRIORI Idebenone Complex Age Defying Body Cream is een 100% parabeenvrije luxueuze, uitzonderlijk krachtige anti-aging bodycrème, die de huid als het ware van binnenuit opnieuw opbouwt, opvallend verstevigt, egaliseert, glad maakt en verzacht, om op die manier de zichtbare en voelbare tekenen van de veroudering van de lichaamshuid terug te draaien! Consequent gebruik vormt een superieure anti-aging behandeling voor het lichaam. De formule bevat het geavanceerde, vernieuwde Idebenone Complex (voor een ultrakrachtige anti-aging werking!) in combinatie met een hoog gehalte vitamine E, ceramiden en essentiële vetzuren. Het toegevoegde melkzuur (lactid acid) heeft een exfoliërende werking en maakt de lichaamshuid glad en optimaal ontvankelijk voor de overige werkzame bestanddelen. De werkstof Hexapeptide-10 heeft zeer intensief herstructurerende en verstevigende eigenschappen en bevordert hiermee een stevige, jeugdige en veerkrachtige lichaamshuid. Kalmerende en hydraterende ingrediënten zoals dennenbast- extract, Urea, sheabutter en glycerine zorgen voor een soepele, ontspannen en intens comfortabel aanvoelende lichaamshuid!
 
Verkoopprijs & meer informatie:

De producten van PRIORI®  Skincare worden op de Nederlandse markt gedistribueerd door Beauty Injection uit Nieuwegein en worden verkocht bij professionele schoonheidssalons.

Verkoopprijs:
Priori Idebenone Complex Age Defying Body Cream                              € 125,00/ 180mlVoor een adres van een salon in de buurt en meer informatie is er de website www.prioriskincare.nl

Lees ook:‘probleemz​ones’ waar dan?
Lees ook:Photoshop in a bottle
Lees ook:Pigmentvlekken? Doe er wat aan!
Lees ook:Effectieve oogserums laten je blik stralen
Lees ook:Pigmentvlekken en huidverkleuringen door UV- straling?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>