Dag huidverkleuringen!

Het blootstellen van de huid aan UV- straling tijdens de recente zomermaanden, kan ervoor hebben gezorgd dat zich op het gezicht op diverse plaatsen pigmentvlekken, sproeten of andere huidverkleuringen hebben gevormd. PRIORI® Skincare biedt hiervoor binnen haar ‘Natureceuticals’ CoffeeBerry®- lijn met het Brightening Facial Complex, een 100% natuurlijk product dat huidverkleuringen zonder pardon aanpakt en dat de teint opnieuw een zichtbaar egalere, meer heldere uitstraling geeft! Teveel (onbeschermde) blootstelling aan de zon en haar straling stimuleert de melanineproductie van de huid intensief. Hierdoor kunnen er op meerdere plaatsen huidverkleuringen ontstaan die de teint een vlekkerige uitstraling geven en de huid daardoor onnodig vele jaren ouder laten lijken dan zij daadwerkelijk is.

Om deze huidverkleuringen doeltreffend aan te pakken, biedt PRIORI® Skincare een krachtige, natuurlijke aanpak op basis van koffiebes- extract.

CoffeeBerry®- extract, voor een opzienbarende egalisering van een ongelijkmatige teint

Het CoffeeBerry® -extract is afkomstig van de koffiebes  en is maar liefst 3x krachtiger dan groene thee! Door de hoogwaardige samenstelling van krachtige polyfenolen en antioxidanten, zorgt het CoffeeBerry® -extract voor een opzienbarende huidverbeterende werking. Dit wordt zichtbaar en voelbaar door  een intensieve hydratatie, opheldering en versteviging van de huid, een vermindering van fijne lijntjes en rimpels, alsmede een niet te missen egalisering van een ongelijkmatige teint. 

Uitzonderlijk hoge ORAC- waarde! Een methode om de antioxidant waarde van voeding of werkstoffen uit te drukken is de ORAC – waarde. Het CoffeeBerry® – extract van Priori® Skincare is de meest krachtige bron van natuurlijke antioxidanten van elke tot nu toe door de ORAC geteste vrucht, groente of theesoort.  De ORAC- methode geeft bij het Priori® CoffeeBerry- extract een minimale ORAC- waarde van maar liefst 15.000 per gram. Het is hiermee 3x krachtiger dan groene thee.  Vanwege deze unieke samenstelling van krachtige polyfenol- antioxidanten zorgt het Priori® CoffeeBerry® -extract voor sublieme anti-aging resultaten en bevordert het de beschermende invloed tegen de vorming van huidkanker.

 Krachtige, 100% natuurlijke aanpak van pigmentvlekken 

Om pigmentvlekken en andere huidverkleuringen als gevolg van teveel UV- straling (of andere oorzaken) effectiefaan te pakken, biedt PRIORI® Skincare binnen haar “groene” CoffeeBerry®- lijn het Brightening Facial Complex. Deze geavanceerde formule wordt ook wel het “Transformation Complex” genoemd. De formule is met name ontwikkeld voor het effectief behandelen van ongelijke huidverkleuringen en (hyper)pigmentatie en het verbetert, corrigeert en hydrateert de door de zon beschadigde huid. 

Spraakmakend huidoplichtend effect op een volledig veilige wijze

Het toegevoegde, hoge percentage CoffeeBerry®-extract in combinatie met Zoethout- extract heeft een krachtige huidoplichtende werking en effectieve anti-aging eigenschappen. De formule is verder rijk aan verzorgende ingrediënten zoals avocado olie, arganolie, granaatappel- extract, bosbes- extract, de vitaminen A, E en C en betacaroteen. De eveneens toegevoegde werkstof Gentiaanwortel- extract heeft tevens bewezen superieure depigmentatie- eigenschappen te hebben in vergelijking tot het in Europa verboden ingrediënt Hydroquinone, maar dan op een volledig veilige en natuurlijke wijze! Verkoopprijs & meer informatie: De producten van PRIORI® Skincare worden op de Nederlandse markt gedistribueerd door Beauty Injection uit Nieuwegein en worden verkocht bij professionele schoonheidssalons door heel Nederland.  Voor een adres van een salon in de buurt en meer informatie is er de website www.prioriskincare.nl     Verkoopprijs:     ·         PRIORI® CoffeeBerry® Brightening Facial Complex                 €  76,00/30 ml     (verkrijgbaar vanaf heden)

Lees ook:Pigmentvlekken en huidverkleuringen door UV- straling?
Lees ook:Get that healthy glow!
Lees ook:Effectieve oogserums laten je blik stralen
Lees ook:Botox in a bottle
Lees ook:Een gladde, strakke en cellulitevrije huid

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>