Botox in a bottle

image006De PRIORI®  CoffeeBerry® -lijn combineert de oerkracht van een 100% natuurlijk ingrediënt met de meest geavanceerde technologieën op het gebied van anti-aging. Deze unieke lijn is  gebaseerd op het natuurlijke CoffeeBerry® – extract, oftewel de meest krachtige anti-oxidant van Moeder Natuur. Het PRIORI® CoffeeBerry®   Tightening Serum wordt door de ontwikkelaars ervan ook wel ‘natural botox in a bottle’ genoemd. Dit zeer krachtige serum zorgt namelijk op een geheel natuurlijke wijze, dus zonder pijnlijke injecties, dat de huid direct aanspant en opvallend stevig, glad en stralend voor de dag komt!

De PRIORI® CoffeeBerry® - lijn bestaat in totaal uit 7 effectieve producten. Het PRIORI®  CoffeeBerry®  Tightening Serum  is een belangrijke basisverzorging binnen deze lijn, die met alle andere PRIORI® CoffeeBerry® -producten gecombineerd kan worden voor spraakmakende huidverbeterende effecten op meerdere fronten!

Skin Yoga’ voor de eco-bewuste consument met de ‘groene’ PRIORI® CoffeeBerry®-lijn

De PRIORI®  CoffeeBerry® -lijn staat symbolisch voor  “yoga voor de huid”. Het is een compacte en volledig natuurlijke huidverzorgingslijn met optimale, doeltreffende anti-aging eigenschappen. Slechts het metalen pinnetje, dat nodig is voor het pompsysteem, is verantwoordelijk voor het feit dat de lijn niet 100% natuurlijk is. Alle verpakkingen zijn recyclebaar en zelfs de inkt op de verpakkingen is natuurlijk, op basis van soja! Deze lijn sluit daardoor perfect aan op de levensstijl en kernfilosofie van de ‘groene’,  eco-bewuste consumenten. De producten zijn perfect geschikt voor een ieder die daadwerkelijk natuurlijke samenstellingen verwacht, maar die zeker geen compromissen willen sluiten als het gaat om effectieve anti-aging resultaten!

CoffeeBerry®- Extract, de ultrakrachtige antioxidant, zeer rijk aan polyfenolen

CoffeeBerry® -Extract is afkomstig van de koffiebes  en is maar liefst 3x krachtiger dan groene thee! Door de hoogwaardige samenstelling van krachtige polyfenolen en anti-oxidanten, zorgt het CoffeeBerry® -extract voor een uitzonderlijke huidverbeterende werking. Dit wordt zichtbaar en voelbaar door  een intensieve hydratatie, opheldering en versteviging van de huid, een vermindering van fijne lijntjes en rimpels, alsmede een opzienbarende egalisering van een ongelijkmatige teint.

‘Botox in a bottle’ met het PRIORI® CoffeeBerry® Tightening Serum!

Het  PRIORI® CoffeeBerry® Tightening Serum  is heeft een lichte en zijdeachtige textuur. Dit serum op basis van 0,5% CoffeeBerry® -extract zorgt voor een direct huidaanspannend en intensief verstevigend effect. De geavanceerde samenstelling zorgt voor een progressieve lifting van de huid en laat de teint intens stralen dankzij de huidoplichtende werking van het CoffeeBerry® – extract. De toevoeging van 3% Algen- extract en Pullan (= een unieke op algen gebaseerde polysaccharide) heeft een direct huidaanspannend en liftende effect. Het zorgt tevens voor een effect op de lange termijn, door de collageenvezels in de huid zeer krachtig te stimuleren en het bindweefsel te versterken. De formule bevat tevens 2% proteïne, hetgeen werkt als een intensieve huidconditioner alsmede versteviger voor het handhaven van de huidtextuur en hydratatie. De toegevoegde plantaardige Glycerine zorgt voor een optimale vochtbalans van de huid.   

Geavanceerde synergie van hoogwaardige natuurlijke bestanddelen                                                                                                         De formule van het PRIORI® CoffeeBerry® Tightening Serum  bevat, naast het CoffeeBerry® -Extract,  een geavanceerde synergie van  uitsluitend hoogwaardige natuurlijke extracten. Aloë Vera- extract kalmeert en hydrateert de huid terwijl Kamille- extract de huid kalmeert en irritaties en ontstekingen remt.  De toegevoegde Korenbloem en Gotu Kola- extracten regenereren de huid en behouden haar in een optimale conditie.  Het extract van Witte Wilgenschors is een natuurlijke bron van salicylzuur, die de epidermis op een zachte maar effectieve wijze exfolieert.  De  kalmerende aromatherapie van Vanille Fruit- extract zorgt voor een zachte, subtiele en plezierige geurbeleving. Het resultaat van dit alles? Ee opvallend stevige, gladde, heldere, gave en jeugdige huid!

Verkoopprijs & meer informatie:

De producten van PRIORI® worden op de Nederlandse markt gedistribueerd door Beauty Injection uit Nieuwegein en worden verkocht bij professionele schoonheidssalons. Voor een adres van een salon in de buurt en meer informatie is er de website www.prioriskincare.nl    

Verkoopprijs:        PRIORI® CoffeeBerry® Tightening Serum          €  76,00/30 ml

Lees ook:Effectieve oogserums laten je blik stralen
Lees ook:Dag huidverkleuringen!
Lees ook:Een gladde, strakke en cellulitevrije huid
Lees ook:Nieuw Salonmerk !
Lees ook:Get that ‘healthy glow’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>