Oog puntgaaf!

Een mooie huid is een teken van gezondheid. Wie wil dat niet?

100% natuurlijke perfectie is vanaf nu voor iedereen mogelijk dankzij PRIORI® CoffeeBerry® Perfecting Concealer & Finishing Touch!
 
De laboratoria van PRIORI® Skincare beschikken over de meest innovatieve bron van anti-aging wetenschap en gepatenteerde technologieën voor de wereldwijde professionele markt van intensief huidverbeterende producten. Nieuw in het assortiment zijn  de PRIORI® CoffeeBerry® 100% Natural Perfecting Minerals, waarmee een geheel nieuw niveau van teintverfraaiing en tegelijkertijd zichtbare huidverbetering kan worden gerealiseerd! Met de bijbehorende Perfecting Concealer en Finishing Touch- poeder, is een 100% natuurlijk, professioneel en vooral puntgaaf eindresultaat voor iedereen mogelijk in slechts enkele kwaststreken!
 
De nieuwe PRIORI®  CoffeeBerry® 100% Natural Perfecting Minerals -producten zijn gebaseerd op het natuurlijke CoffeeBerry® -extract. Dit unieke extract, afkomstig van de koffiebes, is maar liefst 3x krachtiger dan groene thee! Door de hoogwaardige samenstelling van krachtige polyfenolen en anti-oxidanten, zorgt het CoffeeBerry® -extract voor buitengewone anti-aging voordelen. Dit wordt zichtbaar en voelbaar door  een intensieve hydratatie en opheldering van de huid, een vermindering van fijne lijntjes en rimpels, alsmede een opzienbarende vermindering en het gelijkmatiger maken van een ongelijkmatige teint. Naast 6 tinten minerale foundation bevat het assortiment een Perfecting Concealer en een Finishing Touch.
Uniek: een minerale concealer met perfectionerende én huidverbeterende eigenschappen!
 
De PRIORI®   CoffeeBerry® Perfecting Concealer (met SPF 25) is hét perfecte product om onregelmatigheden te verdoezelen en om de huid zichtbaar te perfectioneren op een 100% natuurlijke manier! Dit multifunctionele product vormt tevens de perfecte basis voor het aanbrengen van een minerale oogschaduw, waardoor het aanbrengen gemakkelijker wordt en de oogschaduw de gehele dag goed blijft zitten, zonder ophopingen in de oogplooitjes. De uitgekiende samenstelling van deze unieke minerale concealer beschermt de huid tegen zowel UVA- als UVB- straling van de zon dankzij een SPF25, UVA 10 en PA+++ (PA is de aanduiding voor de mate van UVA- bescherming).
 
Een perfectionerende finishing touchTer afsluiting van een minerale make-up met de PRIORI® CoffeeBerry® 100% Natural Perfecting Minerals Foundations, is er PRIORI® CoffeeBerry® Finishing Touch.  Breng dit poeder aan over de minerale foundation, om deze te fixeren, zodat je er de gehele dag perfect en fris uitziet! PRIORI® CoffeeBerry® Finishing Touch voorkomt het glimmen van de huid. De fluweelzachte poedertextuur creëert een perfecte, natuurlijke en matte finish dankzij hoogwaardige mineralen die de lichtinval verspreiden, waardoor fijne lijntjes optisch direct minder zichtbaar worden en waardoor de poriestructuur verfijnt.

100% Milieubewust dankzij biologisch afbreekbaar plastic!

De verpakkingen van de PRIORI®  CoffeeBerry® Perfecting Concealer en Finishing Touch  zijn weloverwogen ontwikkeld met veel respect voor het milieu, dankzij INGEO™ Natural Plastic. Dit is een biologisch afbreekbare plasticsoort op basis van plantaardige grondstoffen.  Het bespaart maar liefst het gebruik van ruim 6800 liter brandstof en vermindert mede het broeikaseffect, gelijkwaardig met de uitstoot van schadelijke stoffen die een auto heeft bij het rijden van ruim 46.000 kilometer. De keuze voor PRIORI® CoffeeBerry®100% Natural Perfecting Minerals- producten als make-up, maakt mede daardoor een zeer positief en vooral milieubewust verschil!
PRIORI® CoffeeBerry® 100% Natural Perfecting Minerals-producten:
100% natuurlijk 
6 verschillende, natuurlijke tinten foundation
Een unieke minerale concealer
Een puntgave finish dankzij  het Finishing Touch- poeder
Krachtige anti-aging eigenschappen
De meest hoge natuurlijke bescherming tegen vrije radicalen dankzij het CoffeeBerry® -extract
Breed spectrum UV- bescherming  met een SPF 25, UVA 10 en PA+++
Aanbevolen door de Amerikaanse’ Skin Cancer Foundation‘
Milieubewust & 100% veilig
Eco- vriendelijke verpakkingen, gemaakt van  biologisch afbreekbaar, plantaardig (INGEO)plastic
Vrij van parabenen
Klinisch getest
Dierproefvrij
Vrij van dierlijke ingrediënten
Milieuvriendelijke kwasten
Verstopt de huid niet
Laat de huid volledig ademen
Perfectionerend én huidverbeterend

Verkoopprijzen & meer informatie:
 
De producten van PRIORI® worden op de Nederlandse markt gedistribueerd door Beauty Injection uit Nieuwegein en worden verkocht bij professionele schoonheidssalons.
 
Voor een adres van een salon in de buurt en meer informatie is er de website www.prioriskincare.nl   
 
Verkoopprijzen:
 
PRIORI®  CoffeeBerry® Perfecting Concealer  €  50,00
PRIORI®  CoffeeBerry® Finishing Touch            €  50,00

Lees ook:Get that ‘healthy glow’
Lees ook:100% natuurlijke minerale foundation
Lees ook:Make-up voor een getinte of donkere huid
Lees ook:100% Natuurlijke make-up
Lees ook:Get that healthy glow!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>