Make-up voor een getinte of donkere huid

Voor mensen met een getinte- of donkere huid is het vinden van een mooie, natuurlijk ogende en professionele make-upbasis vaak niet eenvoudig. Voor deze huidsteint zijn foundations al snel te geel, te roze, te grauw, ofwel egaliseren ze de huid niet optimaal. De PRIORI® CoffeeBerry® 100% Natural Perfecting Minerals combineren de oerkracht van een 100% natuurlijke en zeer krachtige antioxidant met een verfijnde textuur in de vorm van zeer hoogwaardige minerale poederfoundations. De collectie biedt speciaal voor de getinte- en donkere huidsteint een aantal sublieme nuances, die dit huidtype op haar allermooist voor de dag laten komen en tegelijkertijd beschermen tegen hyperpigmentatie en glimmen!
 De PRIORI®  CoffeeBerry® 100% Natural Perfecting Minerals  foundations zijn gebaseerd op het natuurlijke CoffeeBerry® -extract. Dit unieke extract, afkomstig van de koffiebes, is maar liefst 3x krachtiger dan groene thee! Het is daarmee de meest krachtige antioxidant van Moeder Natuur! Door de hoogwaardige samenstelling van krachtige polyfenolen en anti-oxidanten, zorgt het CoffeeBerry® -extract voor buitengewone anti-aging voordelen. Dit wordt zichtbaar en voelbaar door  een intensieve hydratatie en opheldering van de huid, een vermindering van fijne lijntjes en rimpels, alsmede een opzienbarende vermindering en het gelijkmatiger maken van een ongelijkmatige teint. De minerale foundations beschermen de huid tegen zowel UVA- als UVB- straling van de zon dankzij een SPF25, UVA 10 en PA+++* (*PA is de aanduiding voor de mate van UVA- bescherming).
 
De juiste kleuren foundation voor de getinte en donkere huid
 
De PRIORI® CoffeeBerry® 100% Natural Perfecting Minerals zorgen voor een puntgave make-upbasis en het optimaal verdoezelen van imperfecties op de huid. Deze hoogwaardige minerale foundations zijn in totaal verkrijgbaar in 6 verschillende tinten en lijken op een poeder. Ze krijgen echter een verfijnde, crèmige textuur, wanneer je de mineralen in ronddraaiende polijstbewegingen met een poederkwast op de huid aanbrengt. De mate van dekking kan eenvoudig naar geheel persoonlijke wens worden gedoseerd, door meer dan wel minder minerale poeder aan te brengen. De 100% natuurlijke formules laten de huid volledig ademen en staan garant voor een luxueus en fluweelzacht huidgevoel. Speciaal voor de getinte en donkere huid zijn er de kleurtinten 4, 5 en 6.
 
Mineralenformule voor een sublieme make-upbasis zonder glimmen en tegen hyperpigmentatie
 
De PRIORI® CoffeeBerry® 100% Natural Perfecting Minerals foundations bestaan uit een mix van natuurlijke mineralen zoals Mica, IJzer Oxide, Titanium Dioxide en natuurlijke pigmenten. Deze samenstelling is ontwikkeld zonder overbodige hulpstoffen (‘fillers’) die je bij andere minerale merken nogal eens tegenkomt, zoals o.a. talkpoeder en nylon en deze is vrij van talk, oliën, wassen, parfums, kleurstoffen, conserveringsmiddelen en andere (petro)chemische of synthetische stoffen die de poriën kunnen verstoppen of die de huid kunnen irriteren. Het glimmen van de huid wordt hierdoor voorkomen. De SPF 25, UVA 10 en PA+++ zorgen ervoor dat de getinte of donkere huid optimaal wordt beschermd tegen hyperpigmentatie, iets waar dit huidtype vaak last van heeft. Niet voor niets worden deze unieke minerale foundations aanbevolen door de Amerikaanse ‘Skin Cancer Foundation’!
 

PRIORI® CoffeeBerry® 100% Natural Perfecting Minerals
De belangrijkste voordelen voor de getinte- en donkere huid:

100% natuurlijke mineralen foundations
6 kleuren totaal, waarvan 3 kleuren speciaal voor de getinte en donkere huid
Optimale dekking, nauwkeurig naar wens te doseren
Gaan het glimmen van de huid tegen                                                                                                                                                                                                                                     Optimale bescherming tegen hyperpigmentatie
Verstoppen de huid niet, laten de huid volledig ademen
Ultrakrachtige anti-aging eigenschappen
De meest hoge natuurlijke bescherming tegen vrije radicalen dankzij het CoffeeBerry®-extract
Breed spectrum UV- bescherming  met een SPF 25, UVA 10 en PA+++
Aanbevolen door de Amerikaanse’ Skin Cancer Foundation‘ü  Vrij van parabenen, dierlijke ingrediënten en parfums
Milieubewust & 100% veilig 

Verkoopprijs & meer informatie:
 
De producten van PRIORI® worden op de Nederlandse markt gedistribueerd door Beauty Injection uit Nieuwegein en worden verkocht bij professionele schoonheidssalons door het gehele land.
 
Voor een adres van een salon in de buurt en meer informatie is er de website www.prioriskincare.nl   
 
Verkoopprijs:
 
PRIORI®  CoffeeBerry® 100% Natural Perfecting Minerals                     €  50,00/stuk

Lees ook:100% natuurlijke minerale foundation
Lees ook:Oog puntgaaf!
Lees ook:Get that ‘healthy glow’
Lees ook:100% Natuurlijke make-up
Lees ook:Get that healthy glow!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Make-up voor een getinte of donkere huid

  1. zomaar

    Ik ben benieuwd naar gebruiks ervaringen, wie heeft dit product al eens gebruikt?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>