100% Natuurlijke make-up

Priori_Mineral_Blush_sfeer_3Als je levensstijl ‘ecobewust’ is en je wilt uitsluitend 100% natuurlijke verzorgingsproducten voor je huid, maar ook zeker voor je make-up, dan zijn de revolutionair nieuwe PRIORI® CoffeeBerry® 100% Natural Perfecting Minerals niet te missen! Deze volledig natuurlijke, minerale foundationpoeders, zijn samengesteld met extracten van de gehele vrucht van de CoffeeBerry®. Dit is wetenschappelijk bewezen de meest krachtige antioxidant van alle geteste natuurlijke antioxidanten! Deze nieuwe, 100% natuurlijke minerale foundations staan garant voor de ultieme combinatie van een perfect gave en ademende make-upbasis en… opvallende huidverbetering!

 De laboratoria van PRIORI® Skincare beschikken over de meest innovatieve bron van anti-aging wetenschap en merkgebonden, gepatenteerde technologieën voor de wereldwijde professionele markt van huidverbeterende producten. De daaruit voortvloeiende formules  zijn simpelweg niet verkrijgbaar via welk ander professioneel merk dan ook. Dit resulteert in unieke behandelingen, bijbehorende huidverbeterende producten en nu ook volledig nieuw in het assortiment, de 100% natuurlijke minerale foundations,  waarmee een geheel nieuw niveau van teintverfraaiing en tegelijkertijd zichtbare huidverbetering kan worden gerealiseerd!

NIEUW! PRIORI® CoffeeBerry® 100% Natural Perfecting Minerals

De PRIORI® CoffeeBerry® 100% Natural Perfecting Minerals zorgen voor een puntgave make-upbasis en het optimaal verdoezelen van ongelijkmatigheden op de huid. Deze foundations zijn verkrijgbaar in 6 verschillende tinten en lijken op een poeder. Ze krijgen echter een verfijnde, zeer crèmige textuur, wanneer je de mineralen in ronddraaiende polijstbewegingen met een poederkwast op de huid aanbrengt. De mate van dekking kan eenvoudig worden gedoseerd, door meer dan wel minder poeder aan te brengen. De 100% natuurlijke formules laten de huid volledig ademen en staan garant voor een luxueus en fluweelzacht huidgevoel. De foundations bestaan uit een mix van natuurlijke  mineralen zoals Mica, IJzer Oxide, Titanium Dioxide en natuurlijke pigmenten. Deze samenstelling is ontwikkeld zonder overbodige hulpstoffen (‘fillers’) die je bij andere minerale merken nogal eens tegenkomt, zoals o.a. talkpoeder en nylon en deze is vrij van talk, oliën, wassen, parfums, kleurstoffen, conserveringsmiddelen en andere (petro)chemische of synthetische stoffen die de poriën kunnen verstoppen of die de huid kunnen irriteren.  Niet voor niets worden deze unieke foundations aanbevolen door de Amerikaanse ‘Skin Cancer Foundation’!

Koffiebes-extract voor een gezonde, jeugdige én zichtbaar verbeterde huid!

De nieuwe PRIORI®  CoffeeBerry® 100% Natural Perfecting Minerals  combinerende oerkracht van een 100% natuurlijke en zeer krachtige antioxidant met een verfijnde textuur in de vorm van een minerale poederfoundation. De foundations zijn gebaseerd op het natuurlijke CoffeeBerry® -extract. Dit unieke extract, afkomstig van de koffiebes, is maar liefst 3x krachtiger dan groene thee! Door de hoogwaardige samenstelling van krachtige polyfenolen en anti-oxidanten, zorgt het CoffeeBerry® -extract voor buitengewone anti-aging voordelen. Dit wordt zichtbaar en voelbaar door  een intensieve hydratatie en opheldering van de huid, een vermindering van fijne lijntjes en rimpels, alsmede een opzienbarende vermindering en het gelijkmatiger maken van een ongelijkmatige teint. De minerale foundations beschermen de huid tegen zowel UVA- als UVB- straling van de zon dankzij een SPF25, UVA 10 en PA+++ (PA is de aanduiding voor de mate van UVA- bescherming).

UNIEK! “Eco-chic” dankzij INGEO,  een biologisch afbreekbare plantaardige plasticsoort

Heb je wel eens stil gestaan bij het feit dat lege cosmeticaverpakkingen het milieu mede vervuilen? Vanaf nu hoeft het milieu niet meer opgeofferd te worden voor het creëren van de perfecte teint. Het is voorbij met lege, plastic make-upverpakkingen die het milieu onnodig belasten! De verpakkingen van de nieuwe PRIORI®  CoffeeBerry® 100% Natural Perfecting Minerals  zijn namelijk zeer weloverwogen ontwikkeld met veel respect voor het milieu. Men doet dit door uitsluitend gebruik te maken van  INGEO™ Natural Plastic. Dit is een biologisch afbreekbare plasticsoort op basis van plantaardige grondstoffen.  Het bespaart maar liefst het gebruik van ruim 6800 liter brandstof en vermindert mede het broeikaseffect, gelijkwaardig met de uitstoot van schadelijke stoffen die een auto heeft bij het rijden van ruim 46.000 kilometer. De keuze voor PRIORI® CoffeeBerry®100% Natural Perfecting Minerals als make-up, maakt mede daardoor een zeer positief en vooral milieubewust verschil!

Milieuvriendelijke make-upkwasten!

Ook de drie bijbehorende make-upkwasten voor de PRIORI®  CoffeeBerry® 100% Natural Perfecting Minerals zijn milieuvriendelijk! Deze verfijnde kwasten zijn gemaakt van taklon, een niet-dierlijk, superzacht en antibacterieel materiaal voor een perfecte applicatie van de foundationpoeders. Het handvat van de PRIORI®  Kabuki Brush is gemaakt van gerecycled aluminium. De handvaten van de PRIORI®  Concealer Brush en de PRIORI®  Powder Brush zijn vervaardigd van bamboe, een zeer veel voorkomende plant die geoogst kan worden, zonder de natuurlijke bronnen uit te putten.


PRIORI® CoffeeBerry® 100% Natural Perfecting Minerals:

  • 100% natuurlijke mineralen foundation
  • 6 verschillende, natuurlijke tinten
  • Krachtige anti-aging eigenschappen
  • De meest hoge natuurlijke bescherming tegen vrije radicalen dankzij het CoffeeBerry® -extract
  • Breed spectrum UV- bescherming  met een SPF 25, UVA 10 en PA+++
  • Aanbevolen door de Amerikaanse’ Skin Cancer Foundation‘
  • Milieubewust & 100% veilig
  • Eco- vriendelijke verpakkingen, gemaakt van  biologisch afbreekbaar, plantaardig plastic
  • Vrij van parabenen
  • Klinisch getest
  • Dierproefvrij
  • Vrij van dierlijke ingrediënten
  • Milieuvriendelijke kwasten
  • Verstopt de huid niet
  • Laat de huid volledig ademen
  • Perfectionerend én huidverbeterend

 

 


Verkoopprijzen & meer informatie:

De producten van PRIORI® worden op de Nederlandse markt gedistribueerd door Beauty Injection uit Nieuwegein en worden verkocht bij professionele schoonheidssalons.

Voor een adres van een salon in de buurt en meer informatie is er de website www.prioriskincare.nl    

Verkoopprijzen:

  • PRIORI®  CoffeeBerry® 100% Natural Perfecting Minerals                            €  49,95/stuk

Lees ook:100% natuurlijke minerale foundation
Lees ook:Make-up voor een getinte of donkere huid
Lees ook:Oog puntgaaf!
Lees ook:Get that ‘healthy glow’
Lees ook:Get that healthy glow!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>