UV DEFENSE, de meest optimale dagbescherming in de zomer

UV_defenseEen gecombineerde hydraterende dagcrème en uv-beschermingscrème (uv-a + uv-b high) ineen.  50ml adviesprijs € 61,-.

Deze krachtig hydraterende dagcrème bevat de volgende werkzame stoffen:

  • Aloë Vera gel
  • Zoete amandelolie
  • Betaïne, een stof uit suikerbiet dat de vochtverdeling in de cellen en tussen de cellen onderling in balans houdt en zo tekorten tegengaat
  • Shizophyllan, een biotechnologisch nagemaakte keten van suikers uit de gelijknamige paddenstoel: versterkt en beschermt de huidbarrière, gaat vochtverlies tegen en helpt de immuunbescherming van de huid op peil te houden. Deze raakt namelijk aangetast door o.a. uv-straling.

UV Defense bevat de volgende filtersystemen:

Een breedspectrum systeem, bestaande uit de uv-a bescherming Uvinul A plus  en uv-b bescherming Ethyl hexyl methoxycinnamate. De stoffen Dusoran en Tricontanyl PVP worden als extra booster voor de uv-filters gebruikt, waardoor het breedspectrum systeem een zeer hoge beschermingswaarde krijgt, die kan worden aangeduid als high, wat staat voor een spf 30 en hoger. De kracht van het uv-a filter staat gelijk aan drie sterren, het hoogst haalbare op dit moment volgens het Boots ratingsysteem*Het filtersysteem is zo samengesteld dat er geen wittige waas op de huid achterblijft.

Q & A’s over UV Defense aan Mardge Pascaud:

Voor welke doelgroep is dit product geschikt?

UV Defense kan door iedereen gebruikt worden in de zomermaanden, maar ook na een chemische peeling of fruitzuurbehandeling of tijdens het gebruik van Retinol-houdende producten.

Kan UV Defense een aparte antizonnebrandcrème voor het gezicht vervangen?

Ja, absoluut. Omdat de bescherming een zeer hoge waarde heeft meegekregen, boven de 30, blijft de huid zelfs als je hem normaal als een dagcrème uitsmeert nog bedekt met een filterwaarde die medium tot hoog is. Je hebt dus geen apart antizonnebrandmiddel meer nodig. UV Defense is voldoende. Je mag het natuurlijk ook dikker smeren, dan heb je gegarandeerd de hoogste bescherming. Ga je echt zonnebaden, smeer de gezichtshuid dan wel om de paar  uur opnieuw in.

Misschien ook goed om te weten: een spf 15 vangt al 93 tot 94% van het licht weg, dat is echt al heel erg veel. Dus alles wat daarboven zit, geeft nog extra bescherming in de laatste 5% zone.

 

 

Hoe reageert deze crème met make-up?

UV Defense kan met make-up gedragen worden. Sterker nog, als je deze crème met een beetje Pascaud covercream in jouw huidkleur mengt, krijg je een prachtige getinte crème, een beschermende foundation dus. Onze covercreams bevatten van nature een mineraal filter, titanium dioxide, wat ook een uv-beschermer is. UV Defense + Pascaud covercream staat garant voor een all day lasting effect, zowel tegen uv-straling als voor behoud van een mooie egale teint.

Wat kun je ons over de verpakking vertellen?

UV Defense is 100% parfum-, kleurstof-, en parabeenvrij.Het is verpakt in een luxe airless-pompdispenser. Deze luchtdichte verpakking zorgt ervoor dat de formule langer stabiel blijft. Bij de meeste zonproducten die in een gewone verpakking zitten, gaat de functionaliteit van de uv-bescherming na een half jaar toch achteruit. Op deze manier kunnen we dat voorkomen.

UV Defense, 50ml, adviesprijs € 61. Verkrijgbaar via Pascaud depositaires .

Lees ook:BFF voor je huid
Lees ook:Faceguard tegen UV straling
Lees ook:Take care of the SUN
Lees ook:Dr. Fish komt met een vernieuwde cosmeticalijn!
Lees ook:BRONZESTIM, een doeltreffend ‘inwendig’ zonneproduct

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>