Take care of the SUN

Yeeeeeeeeeeeeeeah de Zon laat zijn ware gezicht weer eens zien, hoera!

De warmte van de zon op je huid voelt weldadig aan en zorgt voor een opgewekt humeur. Een hoogwaardig zonneproduct met een voldoende hoge SPF is elke dag onmisbaar wanneer je de huid gezond, optimaal beschermd en vooral langdurig jeugdig wilt behouden. De lijn van Paula’s Choice biedt een ruime keuze uit diverse geavanceerde SUN CARE- producten, waarmee je de komende lente en zomer veilig, mooi en verantwoord kunt genieten van alle goede eigenschappen van de zon!

UV- straling is overal en altijd aanwezig, ook al zie je deze niet direct met het blote oog. Deze straling zorgt voor een vroegtijdige huidveroudering en kan de huid veel schade toebrengen wanneer zij niet is beschermd. Paula Begoun pleit daarom niet voor niets voor een dagelijks gebruik van een product met een SPF.

De Paula’s Choice SUN CARE- lijn

Alle zonneproducten van Paula’s Choice beschermen de huid tegen zowel UVA- als UVB- straling. De toevoeging van een rijke mix van antioxidanten en aanvullende verzorgende, vochtregulerende en voedende werkstoffen, zorgt voor optimale verzorging én bescherming tegen een voortijdige huidveroudering alsmede een comfortabel huidgevoel. Alle formules zijn 100% vrij van parfum en kleurstoffen

Elke dag van het jaar optimaal beschermd dankzij Paula’s Choice Dagcrèmes met SPF

Paula’s Choice biedt meerdere gezichtsproducten voor dagelijkse gebruik met een geïntegreerde SPF, zoals voor de droge huid de Skin Recovery Daily Moisturizing Lotion with SPF 15 & Antioxidants (€25,50/60 ml), voor de normale tot droge huid de Moisture Boost Daily Restoring Complex met SPF 20 (€25,50/60 ml) en voor de vette huid tot gecombineerde huid de Skin Balancing Daily Mattifying Lotion with SPF 15 and Antioxidants (€25,50/60 ml). Hiermee ben je verzekerd van een goede, breed spectrum bescherming tegen UV- stralen en wordt de huid optimaal gehydrateerd en gevoed dankzij antioxidanten en huidverwante werkstoffen. Paula’s Choice RESIST Cellular Defense Daily Moisturizer met SPF 25 en Antioxidanten voor de normale tot droge huid beschermt de huid dagelijks tegen schadelijke invloeden van buitenaf. De SPF 25 biedt een optimale UVA- en UVB- bescherming. Dagelijks gebruik van deze rijk verzorgende dagcrème helpt rimpels en bruine vlekjes voorkomen en verminderen.

De Paula’s Choice SUN CARE- lijn biedt tevens een keuze uit de volgende producten voor het lichaam:

Essential Non-Greasy Sunscreen SPF 15                                            (€19,50/148 ml)

Geschikt voor de normale tot vette/gecombineerde huid, op basis van een avobenzone zonnefilter met SPF 15, dat minder snel onzuiverheden veroorzaakt dan andere zonnefilters.

 Extra Care Non-Greasy Sunscreen SPF 45                                          (€19,50/148 ml)

Geschikt voor de normale tot vette/gecombineerde huid, op basis van een avobenzone zonnefilter met SPF 45, dat minder snel onzuiverheden veroorzaakt dan andere zonnefilters. Speciaal ontwikkeld om een breedspectrum bescherming tegen de zon te bieden. Uitermate waterproof (beschermt 80 minuten lang in het water voordat je het opnieuw moet aanbrengen).

Ultra-Light Weightless Finish SPF 30 Sunscreen Spray                       (€19,50/118 ml)


Geschikt voor alle huidtypen op basis van SPF 30 breedspectrum zonnefilter. Lichtgewicht textuur, trekt snel in en is niet vet. Ideaal voor zowel het gezicht als lichaam. Handig en hygiënisch aan te brengen met een verstuiver.
Extra Care Moisturizing Sunscreen SPF 30+ met antioxidanten          (€19,50/148 ml)

Voor de normale tot droge huid is er deze extra verzorgende en hydraterende crème met een breedspectrum SPF 30+ op basis van titaniumdioxide en zinkoxide. Waterproof en intensief vochtregulerend, zonder zwaar aan te voelen op de huid.

Pure Mineral Sunscreen SPF 15                                                        (€19,50/177 ml)

Deze zonnebrand is uitermate geschikt voor de normale tot zeer droge of gevoelige huid. De innovatieve formule met anti-oxidanten bevat minerale titaniumdioxide en zinkoxide (SPF15). Als je de crème zorgvuldig verspreidt over je huid, verkrijg je een mooie, zachte en matte finish en vermijd je een wit waasje. De zijdezachte crème voelt niet dik zwaar of trekkerig aan. De zonnebrand is tegelijk een goede dagcrème en geeft je een zachte gladde huid.

Check ook:

De SUN CARE- producten van Paula’s Choice worden op de Europese markt gebracht door Paula’s Choice Europe B.V. te Amstelveen en zijn online te bestellen via de Nederlandse webwinkel: www.paulaschoice.nl

(!) De dagcrèmes met SPF (met uitzondering van de RESIST Cellular Defense Daily Moisturizer met SPF 25 en Antioxidanten) zijn extra aantrekkelijk geprijsd in de maand april 2012 en in de maand mei 2012 zijn de zonneproducten voor het lichaam van Paula’s Choice als aanbieding extra zonnig geprijsd!

Lees ook:Safe in the sun
Lees ook:BFF voor je huid
Lees ook:Laat je huid aangenaam overwinteren
Lees ook:Huidverzorging op maat
Lees ook:Perfecte moisturizer met SPF25 en antioxidanten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>