Faceguard tegen UV straling

UV- straling is het hele jaar door aanwezig, ook al zie je dit niet altijd met het blote oog. Een huid die wordt blootgesteld aan teveel UV- straling zonder goede bescherming in de vorm van een product met een zonnefactor (SPF), droogt sneller uit, veroudert sneller en krijgt eerder huidverkleuringen. Decubal, de gespecialiseerde productlijn voor de droge huid, biedt hiervoor met de Decubal Dagcrème SPF 15 een rijk verzorgende formule die de huid elke dag opnieuw, het hele jaar door, goed beschermd tegen UV- straling!

Decubal Dagcrème SPF 15 is ontwikkeld op basis van 11% huideigen lipiden. Deze rijk voedende en hydraterende dagcrème voorziet de gezichtshuid van een intensieve verzorging, die het natuurlijk herstellend vermogen van de huid actief ondersteunt. De toegevoegde vitamine B5 voedt, verzacht en hydrateert de huid. Dankzij vitamine E wordt de huid beschermd tegen vrije radicalen en wordt de huidconditie aanzienlijk verbeterd. Deze dagverzorging beschermt de gezichtshuid tegen schadelijke UVA- en UVB- straling, dankzij de geïntegreerde zonnefilters op basis van een SPF 15. De vorming van fijne lijntjes, rimpels, huidverkleuringen en een vroegtijdige huidveroudering als gevolg van UV- licht wordt hiermee actief tegengegaan. Het bijgeleverde spateltje zorgt voor extra hygiëne tijdens het gebruik.

Decubal is…
• … op basis van huideigen lipiden
• … parfum- en parabenenvrij
• … voor jong en oud

NIEUW! Decubal FACE Dagcrème SPF 15 (€17,50/ pot 50 ml)

 

Lees ook:Wat is je skin zacht, fluweel?
Lees ook:3 miljoen Nederlanders hebben weleens een droge huid
Lees ook:Milde gezichtsreiniger voor de droge en gevoelige huid
Lees ook:Verwen jezelf met een masker van Kokosvet, jojoba-olie, sheabutter en witte klei
Lees ook:Een droge huid verdient extra liefde…

1 Reacties // Reageer

One thought on “Faceguard tegen UV straling

  1. michelle

    Het proberen waard!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>